Stöld av babian (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Amanda Paller (del 1)
Utgivningsdatum
2014-09-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113058535
Stöld av babian (e-bok)

Stöld av babian (e-bok)

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Adnan har just avtjänat ett straff för grovt narkotikabrott. Nu måste han skaffa stålar snabbt för att betala sina skulder. Magnus är kriminalkommissarie och balanserar på lagens gränser i sin jakt att sätta dit buset. Han är svag för kvinnor.

Amanda är nykläckt polis. Hon har valt yrket av ett väldigt personligt skäl: systerns självmord. Några är ansvariga. Och de ska få betala. Två män ligger överst på listan: en kriminell och en polis. Hon är beredd att offra allt.

Anna Karolina har jobbat som polis i Stockholm och Malmö sedan 2001. Stöld av babian är en ovanligt mogen deckardebut om gränslandet mellan rätt och fel, om sex, lögner och maktspel i polisens korridorer och den undre världen i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stöld av babian. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Svinbra!
  Bokhyllaniskuggan, 7 februari 2021

  ❥ Recension

  Alltså, Anna Karolina, vad har du skrivit för något om inget annat än ett riktigt spänningsmästerverk!? Du hade mig runt lillfingret efter första kapitlet och boken var omöjlig att lägga ifrån sig!

  Den här boken har allt och lite till: spänning, tempo, intressanta karaktärer, rappa korta kapitel, trovärdighet, språk, dialoger, händelseutveckling.

  Särskilt karaktärerna är genomtänkta och välarbetade. Jag gillar verkligen att de allihop visar både b... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 26 juli 2015

  (Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

  Den här boken hade jag hört mycket gott om, och den motsvarade verkligen mina förväntningar. Mycket konstig titel på en svensk deckare, men den får så småningom sin förklaring.

  Debuterande författare, som har jobbat som polis, så hon vet ju vad... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina