Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2014-09-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bennet, Charlie (foto)
Dimensioner
270 x 195 x 30 mm
Vikt
1011 g
SAB
Qga
ISBN
9789113059402
Happy hunting : en bok om jakt, jägare och jyckar (inbunden)

Happy hunting : en bok om jakt, jägare och jyckar

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-09-01

Slutsåld

Varje år tar mer än 11 000 personer jägarexamen. Att jakt handlar om naturupplevelser och gemenskap är många eniga om. Men jakt är också en fritidssysselsättning präglad av tyst kunskap och koder som jägarkurserna aldrig tar upp.

I Happy Hunting tar stadskillen och jägaren Fredrik Lundberg ett grepp om allt man behöver veta som jägare - från hur man tar jägarexamen och hur ett jaktlag funkar till olika typer av jakt - men försöker också sätta ord på det som försiggår mellan raderna. Vilka signaler sänder dina kläder ut? Varför är en inplastad Statoilmacka aldrig okej som fika? Och hur funkar egentligen det här med vapen?

I Sveriges första populärkulturella bok om jakt delar dessutom en rad kända personer med sig av sina erfarenheter kring jakt: Adam Alsing, Lotta Lundgren, Rafael Edholm, Börje Salming, Ara Abrahamian, Magdalena Forsberg med flera.

En bok som vill göra det lättare för nya jägare att förstå, men tack vare sin unika ton och nya angreppssätt är den också en bok för alla erfarna jägare där ute.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Happy hunting : en bok om jakt, jägare och jyckar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En läsvärd bok
    Bettan, 9 januari 2015

    Boken tar upp olika sidor som förekommer inom området jakt. Trevliga inlägg från olika personer som intervjuats. Boken har många fantastiskt vackra bilder.

  2. Mycket läsvärd och undehållande!
    Robrond (Luleå), 3 januari 2015

    Denna bok innebär trevlig läsning både för nyblivna som erfarna jägare. Underhållande och informativ läsning. Jag blev genast sugen på att ta mig ut och jaga! Rekommenderas starkt.

Visa alla 2 recensioner