Kjelle Berka från Högdalen : Kjell Bergqvist berättar för Hans Christiansen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (19.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-04-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113059532
Kjelle Berka från Högdalen : Kjell Bergqvist berättar för Hans Christiansen (e-bok)

Kjelle Berka från Högdalen : Kjell Bergqvist berättar för Hans Christiansen (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-13

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kjell Bergqvist är en mycket uppskattad skådespelare, både på scen och på filmduken. Hans engagemang för de utsatta är stort, framförallt för kvinnor och barn.

Bakom allt det här ligger egna erfarenheter och värderingar från livets stig. En kärleksfull uppväxt i Högdalen där halvsyskon dyker upp var och varannan dag, via päronglass i nyllet på rektorn i första ring med relegering som resultat.

Det här är en berättelse från de första stapplande stegen till i dag. Alla gamla kolleger, från Sif Ruud till Tommy Körberg, som har påverkat Kjelle i hans yrke. Det handlar om ett liv med en förbrytare, om möten med drottningen och middag med regeringen. Om Kjelles alla kvinnor med bland annat sju år i en romsk familj och äktenskapet med Miss Universum.

Sorg och glädje, och fantastiskt roligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kjelle Berka från Högdalen : Kjell Bergqvist berättar för Hans Christiansen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 5 november 2015

  Biografier är ju alltid lite speciella att läsa, och alltid svårt att betygsätta. Men jag gillar att läsa biografier, och att få insikt i en människas liv.

  Den här boken var skriven ungefär såsom Kjell Bergqvist pratar. Talspråk, slang, och svordomar. Men det gör mig ingenting, för då känns det liksom äkta.

  Jag gillade boken, och det var intressant att läsa om Kjelle Berkas liv. Så jag kan rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Weiterbildung Onkologie

  Irenaus A Adamietz, Christian F Wittekind, Wolf O Bechstein, Hans Christiansen, Christian Doehn

  Themen der Onkologie - für die Fort- und Weiterbildung Sie möchten sich über Änderungen, Neuerungen, aktuelle Themen oder Trends Ihrer Fächer informieren? Sie wollen praxisrelevante Informationen, die anschaulich und verständlich aufbereitet sind?...

 • Strahlentherapie und Radioonkologie aus interdisziplinärer Sicht

  Hans Christiansen

  Komplett neu überarbeitet liegt die von Prof. Johann-Hinrich Karstens in bisher 5 Auflagen begründete und nunmehr von Prof. Hans Christiansen und Prof. Michael Bremer von der MHH neu herausgegebene 6. Auflage der "Strahlentherapie und Radioon...