Undersökning i en bassäng (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113059877
Undersökning i en bassäng (e-bok)

Undersökning i en bassäng (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-03-23

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Peter har köpt ett stort hus vid kusten som han påstår ska bli hotell. Hit kommer först vännen Alejandro och sedan gästen Lea, som lider av sviterna efter en svår bilolycka.

Peter och Alejandro kan inte förstå hur hon har hittat till ett hotell som ännu inte öppnat. Till det märkliga huset hör en bassäng och det är här deras samtal tar sin början. Det börjar som en lek, men får snart en allvarligare ton.

Marie Petersons Undersökning i en bassäng handlar om hur hemligheter tar plats i människors liv - men också vad som kan hända om man dyrkar upp låsta rum.

Om hennes förra roman, Harriet, skrev Kajsa Ekis Ekman i DN: "en mycket säregen berättelse som växer i en och blir häftigare ju mer man läser".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Peterson

  • Harriet

    Marie Peterson

    Harriet, som av sina vänner kallas Harry, är en som aldrig stannar länge på samma plats. Efter ett tag blir hon rastlös och vill vidare. Så har hon varit hela livet. Nu har hon slagit sig ner i ett hus som fortfarande känns lite ovant och spännand...

  • Syna staden

    Marie Peterson

    Observera att denna titel har försämrad kvalitet jämfört med originalutgåvan. Vad är en stad? Varför ligger det rådhus och kyrkor vid så många torg? När började bilen att styra stadsplaneringen? För att förstå hur en stad vuxit fram och varför den...