Bebishandboken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2014-10-03
Upplaga
3
Förlag
Norstedts
Dimensioner
216 x 140 x 14 mm
Vikt
310 g
SAB
Vh
ISBN
9789113059969
Bebishandboken (inbunden)

Bebishandboken

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-10-03

Slutsåld

Jag blir galen av sömnbrist! Kan vi kombinera amning och flaskmatning? När kan man vaccinera mot fästingar? Nu kommer en helt reviderad och uppdaterad version av boken som redan hjälpt över 20 000 barnfamiljer. Med många nya frågor och svar blir Bebishandboken den perfekta guiden under barnets första år.

Som förstagångsförälder är det naturligt att känna sig osäker. Allt är så nytt och man har så många frågor. Sakta men säkert växer man in i föräldrarollen men när tvåan eller trean föds är man där igen.

BVC-sjuksköterskan och barnmorskan Marianne Rydin och journalisten Lena Lidbeck har samlat föräldrarnas vanligaste frågor kring amning och flaskmatning, sömn, hygien, prickar och hud, skrik, mat, utveckling, stimulans och mycket mer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bebishandboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Svar på frågor du redan har
  Amacarcor, 12 juli 2017

  Har man inte träffat någon på BVC och vill man ha svar på frågor man redan vet är detta rätt bok att läsa. Var ute efter en mindre uppslagsbok men det visade sig att den man får genom BVC när man skriver in sig ger samma svar som denna.

 2. Present till barnföräldrar
  kristina sandgren, 23 mars 2016

  Boken var uppskattad, det fanns ett register i boken så det var lätt att hitta i boken. Föräldrarna fick svar på många frågor som nya föräldrar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Spädbarnsmassage : lär dig massera din baby

  Marianne Rydin

  Denna sjätte upplaga av Spädbarnsmassage har helt ny layout och ett nytt praktiskt liggande format. Spädbarnsmassage innebär för det lilla barnet kärleksfull beröring och stimulering av alla sinnen. För föräldern upplevs massagen ofta avslappnande...

 • Mitt barns hälsojournal

  Marianne Rydin

  Mitt barns hälsojournal är ett utökat hälsokort som är enkelt att använda med värdefull information för den nyblivna föräldern. Här finns sidor för vikt/längd, tidsbokning och vaccinationsscheman samt svar på de vanligaste frågorna om till exempel...