Färjan (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
12
Inläsare
Johan Ehn
Utgivningsdatum
2015-09-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
130 x 130 x 25 mm
Vikt
279 g
SAB
Hc
ISBN
9789113060361
Färjan (cd-bok)

Färjan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2015-09-28

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på.

Mats Strandberg följer upp succén med Engelsfors-trilogin med en spännande skräckroman. Liksom i Engelsfors blandas det socialrealistiska med det övernaturliga, på en plats som många svenskar har en relation till. Här får vi lära känna både passagerare och personal. Den ensamma gamla kvinnan som söker äventyret. Den avdankade schlagerstjärnan som leder karaokekvällarna. Mannen som tidigare jobbat ombord och nu återvänder för att iscensätta ett spektakulärt frieri. Ordningsvakten som med sina tre kollegor försöker kontrollera det dagliga kaoset ombord. De tolvåriga kusinerna som var bästa vänner innan en familjehemlighet kom emellan dem.

Relationer sätts på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem. Välkommen ombord på Baltic Charisma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Färjan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Baltic Charisma
    Annelie , 5 januari 2016

    En mycket bra och spännande ljudbok. Fängslande handling man fick följa människors öde på denna ödesdigra färja. Det var svårt att gå ifrån en stund för man ville bara höra mer om vad som skulle hända alla dessa passagerare. Den var lite smårolig ibland också blandat med spänning. Mycket bra uppläst, en bra känsla i rösten, inte att förglömma. Kanske man tittar sig en extra gång över axeln när man åker med en färja nästa gång.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg