Färjan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Inläsare
Johan Ehn
Utgivningsdatum
2015-09-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
125 x 140 x 4 mm
Vikt
51 g
SAB
Hc
ISBN
9789113060385
Färjan (mp3-skiva)

Färjan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2015-09-21

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på.

Mats Strandberg följer upp succén med Engelsfors-trilogin med en spännande skräckroman. Liksom i Engelsfors blandas det socialrealistiska med det övernaturliga, på en plats som många svenskar har en relation till. Här får vi lära känna både passagerare och personal. Den ensamma gamla kvinnan som söker äventyret. Den avdankade schlagerstjärnan som leder karaokekvällarna. Mannen som tidigare jobbat ombord och nu återvänder för att iscensätta ett spektakulärt frieri. Ordningsvakten som med sina tre kollegor försöker kontrollera det dagliga kaoset ombord. De tolvåriga kusinerna som var bästa vänner innan en familjehemlighet kom emellan dem.

Relationer sätts på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem. Välkommen ombord på Baltic Charisma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Färjan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Toppen bok
    Monica Petersen, 1 februari 2016

    Den har fått mig att inse att det är stor risk att göra färjeresor ...jag gör nog ingen mer kryssning :-) tyvärr

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg