Svart gryning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rönning Stilton (del 3)
Utgivningsdatum
2014-08-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113060453

Svart gryning E-bok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-08-27

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Olivia Rönning har valt att återvända till polisyrket och fått en tjänst i skånska Höganäs. När den lilla orten Arild drabbas av ett fruktansvärt barnmord dras Olivia in i utredningen.

Några dagar senare begås ett nytt barnmord. Denna gång på Värmdö. Sjuårige Aram har fått sin nacke avvriden på samma sätt som treåriga Emelie i Arild. De brutala morden ger eko över hela landet. Rikskrim och Mette Olsäter kopplas in. Misstankarna riktas mot rasistiska kretsar som uttalat hot mot båda barnens föräldrar.

Tom Stiltons vän Ronny ger honom en bok som han har fått in till sitt antikvariat. I boken ligger ett stort antal urklipp. Alla handlar om ett olöst mordfall på en gravid lyxprostituerad från 2006. "Jillfallet" var det fall som Stilton blev utmanövrerad från och aldrig har kunnat glömma.

När Marianne Boglund på SKL får en träff i registret söker hon upp Mette Olsäter. Testresultatet styr in utredningen på märkliga vägar.

Svart gryning är den tredje boken i Cilla och Rolf Börjlinds hyllade serie om Oliva Rönning och Tom Stilton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svart gryning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 14 september 2014

    "Svart gryning" är den tredje delen i serien om Tom Stilton och Oliva Rönning. Jag har läst dom två tidigare och tyckte att dom var mycket, mycket bra. Här är en länk till den första boken, "Springfloden", och här är en länk till den andra boken, "Den tredje rösten". Båda böckerna fick 4,5 av 5 i betyg av mig, även om jag tyckte att "Springfloden" var något bättre.

    Och nu känner jag att jag måste ge "Svart gryning" högsta betyg. För jag tyckte nog att den här senaste boken var ännu ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna