Svart gryning (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Rönning Stilton (del 3)
Antal sidor
13
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2014-08-25
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
291 g
SAB
Hc
ISBN
9789113060460
Svart gryning (cd-bok)

Svart gryning

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2014-08-25

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Olivia Rönning har valt att återvända till polisyrket och fått en tjänst i skånska Höganäs. När den lilla orten Arild drabbas av ett fruktansvärt barnmord dras Olivia in i utredningen.

Några dagar senare begås ett nytt barnmord. Denna gång på Värmdö. Sjuårige Aram har fått sin nacke avvriden på samma sätt som treåriga Emelie i Arild. De brutala morden ger eko över hela landet. Rikskrim och Mette Olsäter kopplas in. Misstankarna riktas mot rasistiska kretsar som uttalat hot mot båda barnens föräldrar.

Tom Stiltons vän Ronny ger honom en bok som han har fått in till sitt antikvariat. I boken ligger ett stort antal urklipp. Alla handlar om ett olöst mordfall på en gravid lyxprostituerad från 2006. "Jillfallet" var det fall som Stilton blev utmanövrerad från och aldrig har kunnat glömma.

När Marianne Boglund på SKL får en träff i registret söker hon upp Mette Olsäter. Testresultatet styr in utredningen på märkliga vägar.

Svart gryning är den tredje boken i Cilla och Rolf Börjlinds hyllade serie om Oliva Rönning och Tom Stilton.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svart gryning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Har ingen rubrik
    Benny Jansson, 11 september 2014

    Har inte lyssnat färdigt ännu. Jag tycker att den är bra och jag gillar Tomas Bolme som läser den. Den har allt som de förra böckerna som jag har lyssnat på av samma författare.

  2. Underbar

    Tycker så mkt om karaktärerna Suveränt inläst Lyssnade klart på 2 dagar Ser fram emot nästa:) Bästa svenska deckaren i år

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Svart gryning