Det som inte dödar oss - Millennium 4 (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 4)
Antal sidor
1
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2015-08-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
127 x 140 x 8 mm
Vikt
56 g
SAB
Hc
ISBN
9789113060804
Vanliga sökord
Stieg larsson millenium

Det som inte dödar oss - Millennium 4

(38 röster)  |  Läs 7 recensioner
Mp3-skiva,  Svenska, 2015-08-27

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat.

Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särskild anledning. Hon tar risker hon vanligtvis är noga med att undvika. Det är inte likt henne.

En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.

Mikael Blomkvist börjar hoppas på det scoop som både han och Millennium behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sin alldeles egen agenda. I Det som inte dödar oss fortsätter berättelsen. Det har blivit dags för deras vägar att korsas. Ännu en gång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Det som inte dödar oss - Millennium 4. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. fel författare inte bra
  Sigrid Olsson, 9 juli 2019

  det är inte stieg larsson tyvärr.det finns bara en stieg larsson.kommer inte att köpa fler böcker efter några sidor känner man att det är fel författare.dåligt!

 2. Millennium 4, misslyckad inläsning.
  Margareta, 3 februari 2016

  Inte i klass med Stieg Larssons egna böcker.Läsvärd, men man fångas inte av historien, som man gjort i de tidigare Millenniumorginalen En ljudbok är ju också beroende av inläsaren. Stefan Sauk är ju en framstående och duktig skådespelare, men läsa in böcker kan han inte. Reine Brynolfsson har läst in Larssons tre böcker och kanske beror det på honom, som är en suverän läsare, att man fångas och är helt inne i böckerna. Den här uppläsaren, har helt fel betoning, avslutning och det finns ingen ... Läs hela recensionen

 3. Väldigt mycket teknik
  Ann-Kristine (Helsingborg), 20 november 2015

  Mycket välskriven och späckad med kunskap men alldeles för många och detaljerade tekniska detaljer. Ganska tröttsamt om man inte är en riktig datanörd!

 4. En jämförelse av Lagercrantz och Larssons slut
  Azra, 7 oktober 2015

  Boken är bra, men den motsvarar inte Stieg Larsson; det som gör den främsta skillnaden är att Lagercrantz har ett definitivt slut för boken. Altså inte för hela serien men hans slut är definitivare än Larssons.

 5. Spänande bok som gör att man väntar på nästa!
  Ola Sköld, 1 oktober 2015

  Nog kände man igen vibbarna från originatrilogin även om denna inte är lika vass och personlig som de andra. Kula att åter stöta på Mikael Blomkvist, Lisbeth Salander och de andra karaktärerna...
  Det blir ju så att man saknar dem när man följt den genom tre tidigare böcker.
  Jag gillade denna bok och ser fram emot nästa.

 6. Ganska bra
  Gunilla Larsson, 16 september 2015

  Ganska bra men med litet för långa avsnitt med avstickare. Gillar inte avstickare a la dåliga Läckbergdeckare.. Känns som om det är upplagt för ytterligare en bok.

 7. En annan bok
  Myran, 10 september 2015

  Man ska inte tro att det är som att Läsa en Stieg Larssonbok. Hans spänningskedja och personutmejsling saknas. Men det är ändå en ganska trevlig bok. Jag har lyssnat på den som ljudbok. Kanske hade känslan varit mera lik om det varit samma uppläsare som de övriga böckerna.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av David Lagercrantz