Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Allt om trädgård
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2015-03-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Ljungström, Viveka (foto) / Janrik, Karin (foto)
Dimensioner
297 x 250 x 33 mm
Vikt
1718 g
SAB
Qe
ISBN
9789113060880
Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg (inbunden)

Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg

(43 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-03-02
299
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Trädgårdsform - vackrare trädgård med arkitektens verktyg får vi lära oss att se och tänka som en trädgårdsarkitekt. Karin Janrik och Viveka Ljungström presenterar en omfattande guide som i 16 steg tar oss genom trädgårds­designens vindlande gångar så att vi själva kan formge vår drömträdgård.

Boken presenterar säkra recept på lyckad design och ger svar på alla de frågor som man bör ställa sig innan man sätter igång att gräva, bygga och plantera. Vi får lära oss om olika stilar, färger och växter, för att inte tala om material och förberedelser.

Här finns många konkreta lösningar och exempel på situationer som kan uppstå. Vad kan man göra för att få ett bra insynsskydd? Hur ska man utforma entrén så att den blir välkomnande och leder besökaren rätt? Hur kan man skydda - och gömma - bilen? Kan man göra något fint av trädgårdens mörka, fuktiga hörn?

I boken skildras också hur olika trädgårds- och husstilar har influerat oss till att skapa de trädgårdar vi har idag. En inspirerande vandring som gör att man bättre förstår sin egen trädgård och får den att passa ihop med husets stil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg
 2. +
 3. Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trädgårdsmästare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Genvägar till vacker trädgård : tänk som en trä... av Linda Schilén, Elisabet Broomé (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Trädgårdsform : vackrare trädgård med arkitektens verktyg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Köp den
  CS, 6 juli 2016

  Mycket bra bok med konkreta exempel på lösningar. En bok för dig med egen trädgård som behöver tips och råd och som du har användning för under lång tid.

 2. Fantastisk bok!

  Välgjord bok med många illustrationer! Mycket inspirerande bok som jag rekommenderar starkt. Texten är lättläst och det finns många vackra bilder. Väl värt pengarna!

 3. Inspirerande och användbar
  Karin, 22 april 2016

  Riktigt bra handbok. Innehåller många praktiska tips och råd, bra bilder och många skisser som tydliggör. Intressant avsnitt om olika husstilar med skisser på tidstypiska stilar. Rekommenderas varmt!

 4. Mycket bra bok
  Pixie, 28 mars 2016

  Konkret, praktisk, idérik, inspirerande, grundlig och användbar. Du kan vara nybörjare i trädgården eller mer erfaren. Det är väl investerade pengar.

 5. Trädgårdsform
  Annais, 13 maj 2015

  En mycket inspirerande och bra skriven bok, med fina bilder. Boken tar upp de flesta frågeställningar man kan träffa på då man har en trädgård oavsett den är ny eller gammal. Jag kan verkligen rekommendera boken till alla trädgårdsintresserade.

 6. Strålande
  Anette Vestin, 2 april 2015

  Underbart verktyg för en icke färdigutbildad odlingspedagog som sitter med design av en trädgårdspark som arbetsuppgift! Tack Karin o Viveka för att ni delar med er!

 7. Min nya bibel
  Cattis Linde, 30 mars 2015

  Här har jag funnit en bok att läsa och inspireras av, samt få vägledning ifrån. En bok för dig som kan lite mer om trädgård.

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om Trädgårdsform : vackrare trädgård med ark...