För dig fångad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Crossfire (del 4)
Utgivningsdatum
2015-05-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Karin Andrae
ISBN
9789113061269
För dig fångad (e-bok)

För dig fångad (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Gideon kallar mig sin ängel, men det är han som är miraklet i mitt liv. Min underbara, sårade krigare, så fast besluten att döda mina demoner samtidigt som han vägrar att möta sin egna.

De löften som vi hade utväxlat borde ha bundit oss hårdare än någonsin. I stället öppnade de gamla sår, smärta och osäkerhet, och lockade fram bittra fiender ur skuggorna. Jag kände hur han gled ifrån mig och min största rädsla blev verklighet. Vår kärlek testas på ett sätt jag inte var säker på att jag klarade av.

Vid den ljusaste tiden i våra liv kom mörkret ifrån hans förflutna och hotade allt vi hade jobbat så hårt för. Vi står inför ett fruktansvärt val: gå tillbaks till våra tidigare liv och tryggheten det skulle innebära eller fortsätta kämpa för en framtid ihop som kändes allt mer avlägsen och hopplös ..."

För dig fångad är fjärde delen i Sylvia Days internationella succésvit. Historien om den passionerade kärleksaffären mellan Eva och Gideon Cross har sålts till över 40 länder och hamnade på bästsäljarlistorna i länder som USA, Storbritannien och Spanien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sylvia Day