Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2015-04-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
225 x 150 x 20 mm
Vikt
796 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789113061931
Vår Kokbok Vegan (inbunden)

Vår Kokbok Vegan

(69 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden, Svenska, 2015-04-13

Slutsåld

I Vår kokbok Vegan hittar du hundratals recept med noga utvalda råvaror och influenser från hela världen. Du lär dig allt om tillagningsmetoder, hur du förbereder, förvarar och hittar de bästa veganska råvarorna. Du får härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra med rotfrukter, groddar, alger, nötter, baljväxter och bär.

Vår kokbok Vegan är din uppslagsbok i köket när du ska laga vardagsmiddagen, festmiddagen, ha släkten hemma på buffé eller helt enkelt vill äta något lätt på kvällen. Här hittar du de självklara klassikerna i vegansk form men också helt nya rätter med tydliga smaker. Rejäl mat som man blir mätt av - och som dessutom är klimatsmart.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Vår Kokbok Vegan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Grönt är skönt
  Lippa, 22 augusti 2016

  Här får man det man behöver för att kunna sätta igång med ett sundare och roligare matliv. En bättre guide till god OCH nyttig mat!

 2. Alla grunder som behövs!
  Sissel, 23 juli 2016

  Tycker att denna boken täcker in många grundläggande recept för en vegan, känner som ett bra stöd i köket och något som en kan arbeta utifrån och testa sig vidare fram själv.

 3. Vår kokbok Vegan
  Lars Olof Gustafsson, 7 januari 2016

  Härligt med en bok med vegan mat klart man måste testa recepten. Grönsaker rotfrukteroch linser kryddor mycket bra information och variation.

 4. Strålande!
  Ola Sarri, 8 december 2015

  Härliga veganrecept med ett bra upplägg. Det är lätt att hitta och med ett tydligt register. Boken är också bra att slå i när man behöver inspiration. Helt enkelt en föredömlig kokbok!

 5. Struktur, inspiration, enkelhet
  Benny Gryphon, 8 juni 2015

  Recept som är strukturerade, begripliga och inspirerande.
  Ingredienser som är lätta att finna i alla affärer
  Kategoriseringen lite oklar.
  Dåligt korrekturläst, har jag hört.

 6. Vår kokbok vegan
  historievän, 3 juni 2015

  Skönt med en kokbok som bara innehåller recept som passar veganer. Den är bra, men kunde innehållit mer t.ex en förklaring vad "ketjap manis" är. Författaren är jätteduktig, men är inte själv vegan.

 7. Spännande nya recept
  Ingrid Westin, 2 juni 2015

  Jättetrevlig kokbok med många intressanta recept som inte är så komplicerade. Ingredienserna är lätta att få tag i. Bra present till vänner och bekanta.

 8. Underbar!

  Det här var en riktigt bra bok, rekommenderar den till alla! Även meateaters ;), hälsosam och godmat! Ingen jävla skit så jävla bra bara!

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Sara Begner