Yoga för kvinnor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2014-12-22
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
190 x 157 x 11 mm
Vikt
335 g
SAB
Rai
ISBN
9789113063997
Yoga för kvinnor (häftad)

Yoga för kvinnor

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2014-12-22

Slutsåld

Det finns gott om yogaböcker men ingen som direkt utgår från kvinnors olika åldrar och behov. Yogan är ett kraftfullt verktyg som kan påverka kvinnors välbefinnande i olika stadier av livet; lindra humörsvängningar i tonåren och vid PMS, minska problem under graviditeten och efter förlossningen samt under klimakteriet.

Karin Björkegren Jones är författare och entusiastisk yogalärare och beskriver i Yoga för kvinnor, som nu kommer i ett nytt behändigt format, ett femtiotal övningar som ger såväl styrka och smidighet som avslappning. De är indelade efter de olika behov kvinnor har under sitt liv, med tyngdpunkten på kvinnan mitt i livet. Alla yogaställningar i boken visas av yogalärare som dagligen undervisar i yoga.

Karin Björkegren Jones driver den ambulerande yogastudion Yogavita som tar henne dit hon blir kallad. Karin har ett förflutet i tv-branschen, där hon jobbade som programledare och redaktör, och har gett ut femton yoga-dvd:er och flera hälsoböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Yoga för kvinnor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kan läsas om och om igen
  Cissie Jansson, 16 februari 2015

  Eftersom boken fokuserar på kvinnor i olika åldrar och skeenden i livet har den en lång livslängd i mitt liv. Beroende på var jag själv befinner mig i livet fokuserar jag olika mycket på olika kapitel i boken. Det handlar inte bara om min faktiska ålder utan också om hur jag känner mig för tillfället.

 2. Trevlig blädderbok
  Marve, 8 februari 2015

  Lättläst och trevlig bok att bläddra i.
  En bok som ger både kunskap och inspiration.
  En bok att komma tillbaka till.
  En bok som man kan låta ligga framme som en påminnelse om vad som behöver göras.
  En enkel bok med omtanke.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Björkegren Jones