Snöstormen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-07-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ben Hellman
ISBN
9789113064840
Snöstormen (e-bok)

Snöstormen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-07-02

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vladimir Sorokin är tillbaka med en ny halsbrytande roman. När han sätter fart finns ingenting heligt, allra minst ryskheten - men ryssarna själva har lärt sig att älska honom, och han har blivit deras mest populäre författare internationellt.

I en nedfryst framtid utkämpar läkaren Garin en kamp mot klockan för att rädda sina landsmän från en utländsk och gåtfull epidemi. Man talar om den nya digerdöden. Mörkret har fallit, månen skymtar bakom molnen och kölden är hård.

Hästarna kämpar på den kalla tundran där fienden kommer allt närmare. Snart börjar det bli tydligt att Garin och hans kusk kommer att stå öga mot öga med den värsta fienden av dem alla - Rysslands värsta snöstorm genom tiderna är nämligen på ingång.

"Sorokins heliga Ryssland är en mix av medeltida, stalinistiska och sciencefictionartade inslag. /.../Det är en elegant, fantasifull och mycket rolig bok. Och hemsk. Jag kan inte tänka mig en mer drabbande kritik av Rysslands pågående avdemokratisering." Dagens Nyheter om I det heliga Rysslands tjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vladimir Sorokin