Lofsans mammaträning : skapa formen med kompletta träningsprogram (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2015-08-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Alfvegren, Linda (foto)
Dimensioner
230 x 190 x 20 mm
Vikt
660 g
SAB
Rag
ISBN
9789113066646

Lofsans mammaträning : skapa formen med kompletta träningsprogram

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-08-04

Slutsåld

Att föda barn är en av de mest omvälvande upplevelserna i en kvinnas liv. Allt förändras - naturligtvis kroppen och rutinerna, men också hela livet. Att ta hand om sig blir också därför ännu viktigare.

Lofsans mammaträning - skriven av den erfarna PT:n Lovisa "Lofsan" Sandström - är den första träningsboken som ser helheten i en nybliven mammas liv, och som kombinerar konkreta, effektiva träningsprogram med frågor om mammarollen och livsförändringar.

I tydliga och utförliga träningsprogram med avstamp i vad som händer i kroppen under graviditeten och efter förlossningen, guidar Lovisa oss till hur vi tränar säkert, skadefritt och i en lämplig takt. En bok för dig som vill bli en stark och stolt mamma på dina egna villkor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Lofsans mammaträning : skapa formen med kompletta träningsprogram. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och motiverande
  Sara, 23 januari 2019

  Har fått mig att komma igång med träningen efter graviditeten. Jag har kommit en bit i programmet och tycker det känns bra. Bra att det är varierat.

 2. Bra men sen måste man följa övningarna
  Agneta Siljekil, 16 september 2016

  Kanske fel på mig men jag blir inte biten och får lust att träna : ( Gillar Lofsan massor för övrigt men jag skulle nog vilja att hon kom hem... suck.

 3. Skön träning

  Jag gillar logdans mamma träning. Är lagom nivå och jag känner att jag hinner med träningen. Den handlar om att träna upp sig från grunden, speciellt när det gäller magen. Verkligen toppen!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lovisa Sandström