Köp hem fem (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Allt om mat
Antal sidor
436
Utgivningsdatum
2014-10-30
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Illustratör/Fotograf
Siri Carlén
Dimensioner
200 x 150 x 35 mm
Vikt
882 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113066905
Köp hem fem (inbunden)

Köp hem fem

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-10-30

Slutsåld

De flesta av oss har max tio rätter som vi lagar om och om igen. Vi kan handla och laga dem på frihand, och vi vet på förhand hur lång tid det kommer att ta och hur det kommer att smaka. Det är praktiskt, men blir snabbt enahanda och trist.

I tidningen Allt om Mat:s avdelning "Köp hem 5" bjuder några av Sveriges främsta matskribenter på spännande rätter som är enkla att ta till när fantasin tryter. Rätterna utgår från ett antal basingredienser som ofta finns hemma. Till dessa behöver du endast köpa hem fem ingredienser för att få till en lättlagad och smakrik middag. I de flesta fall har du dessutom maten på bordet inom en halvtimme!

Med sina 180 recept har Köp hem fem goda förutsättningar att bli din och din familjs nya vardagsmatsbibel. Det är god mat utan krångel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Köp hem fem. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Användbar
  Marie-Louise Bystedt, 28 mars 2017

  Jag har köpt fyra Köp hem fem, en till mig och en till mina döttrar.I boken finns många användbara recept på goda rätter som är lätta att följa och dessutom utan lång tidsårgång för att färdigställa. Väl värd pengarna!

 2. Rolig och insperireradnde
  Hildur Ida Maria Byström, 26 november 2015

  Köpte den till julklapp till mina kusiner, och smygbläddrade i den.. Roliga enkla recept som sätter lite twist på vardagsmat. Kommer köpa den till mig själv efter helgerna :)

 3. Är vad den heter
  Ulla, 20 april 2015

  Min stående köksbibel sen tidigare var även den skapad av "allt om mat", därför kändes denna kokboken som ett rätt säkert kort. Så blev det i verkligheten med. Har efter 4 veckor hunnit testa ett 10-tal recept och i princip alla har varit fullträffar smakmässigt. Recepten är enkla att följa men den beräknade tidsåtgången är kanske ibland något kort.

Visa alla 3 recensioner