Nio dagar, nio nätter (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
245
Utgivningsdatum
2015-04-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
220 x 110 x 15 mm
Vikt
135 g
SAB
Hc
ISBN
9789113067230
Nio dagar, nio nätter (pocket)

Nio dagar, nio nätter

Pocket Svenska, 2015-04-16

Slutsåld

Kajsa Grytts första roman utspelar sig i Stockholm och New York. Alex har sitt hem bland Stockholms kriminella. Hans syster Lina är nynykter narkoman och krigar varje dag mot heroinets helvete.

En kväll på krogen möter Alex Ulrika. Hon lever ett ensamt karriärliv i reklamvärlden och förutom hennes son är brodern Richard, bohem och rockmusiker, den som står henne närmast.

Under nio dygn dras Ulrika och Alex in i ett sexuellt kraftfält, ett sug mot något härligt ansvarslöst, ofrånkomligt och slutgiltigt. De två syskonparen rör sig symbiotiskt i en destruktiv bana som måste brytas. Har någon av dem kraften att handla, blicken att se?

Nio dagar, nio nätter är en berättelse om ensamhet och klass, och ett kittlande ödesdrama.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Grytt

  • Du lever i mig

    Kajsa Grytt

    När den unga plattläggaren Peters ensamstående pappa dör, hittar han en låst byrå i källaren på Ystadsvägen i Björkhagen. Med farsans gamla kofot spränger Peter byrålådorna, som visar sig vara full av oöppnade brev, alla adresserade till honom sjä...

  • Svensk poet 2011

    Kajsa Grytt

    Svensk poet 2011 är den sjätte Antologin med dikter av kända och okända Svenska poeter utgiven sex år i rad. I år med Kajsa Grytt som gästande poet. Årets samling innehåller poesi av 25 poeter .

Bloggat om Nio dagar, nio nätter