Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2015-05-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Johanna Karlsson, Annika Ruth Persson
Originaltitel
Not That Kind of Girl. A Young Woman
Illustratör/Fotograf
Joana Avillez
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
176 g
SAB
Lz Dunham, Lena
ISBN
9789113067247
Not that kind of girl : en ung kvinna berättar vad hon ""lärt av livet"" (pocket)

Not that kind of girl : en ung kvinna berättar vad hon ""lärt av livet""

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2015-05-13
60
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Lena Dunhams tv-serie Girls, där hon själv spelar huvudrollen, har gjort succé världen över och i sin bok återkommer hon till och spinner vidare på de teman som gjort serien så omåttligt populär.

"Den här boken innehåller berättelser om underbara nätter med vidriga killar och vidriga dagar med underbara vänner, om ambitioner och de två livskriser jag genomgick före tjugo års ålder. Om mode och dess många tvångströjor. Om att visa upp sin kropp offentligt, vara tvungen att hävda sig på ett möte med en massa femtioåriga män och de hälsobetingade rädslor (tinnitus, lampdamm och infertilitet) som håller mig vaken om nätterna. Jag förbereder mig redan på den skam jag förmodligen kommer att känna över att jag någonsin trodde mig ha något att erbjuda dig med denna bok, men också på den glädje som lika gärna kan drabba mig över att jag lyckats hindra dig från att testa en dyr juicefasta eller ha sex med skorna på. Nej, jag är ingen sexpert, psykolog eller legitimerad dietist. Jag är inte en gift trebarnsmor och jag äger ingen framgångsrik underklädeskedja. Däremot är jag en tjej med ett passionerat intresse för självförverkligande, en tjej som skickar hoppfulla rapporter från fronten i denna kamp."
Lena Dunham
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Not that kind of girl : en ung kvinna berättar vad hon ""lärt av livet""
 2. +
 3. The girl with the lower back tattoo : saker du inte vet om mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt The girl with the lower back tattoo : saker du... av Amy Schumer (pocket).

Köp båda 2 för 114

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Not that kind of girl : en ung kvinna berättar vad hon ""lärt av livet"". Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Dravel
  reglai, 8 juli 2015

  Blev besviken. Hade hoppats på en rolig underhållande roman. Men nej bara massa dravel. Varför skriva om massa konstiga förhållanden???

 2. Ingen skönlitteratur
  CamillaW, 6 juli 2015

  Boken är uppdelad efter ämnen snarare än tidsperspektiv utifrån författarens erfarenheter kring kroppsideal, hitta sig själv, relationer och arbete, detta gör att det kan vara lite rörigt att läsa och hänga med. Men overall är hon ganska rolig, lättsamt språk och knäppa storys. En slit och släng bok att ha i väskan eller härlig strandläsning. Lämnar inget djupare intryck.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Not that kind of girl : en ung kvinna ber...