Blodssystrarna (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Mortimer (del 3)
Antal sidor
1
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2015-10-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
51 g
SAB
Hc
ISBN
9789113067414
Blodssystrarna (mp3-skiva)

Blodssystrarna

Mp3-skiva Svenska, 2015-10-19
206
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Urmakare Axel Ljunger i Stockholm får i uppdrag att laga ett märkvärdigt gammalt fickur. Kort därefter spårar ett tåg ur på Årstabron - i samma ögonblick som uret stannar.

Samtidigt har Ida Nordlund, hennes mormor Alma och styvpappan Lasse hållit sig gömda på en gård i Spanien, där de har forskat på Fossildrottningen, den hemlighetsfulla sten som en gång hittades av Linnélärjungen Daniel Solander. Men gömstället röjs och de måste ta till flykten.

För att lösa stenens mysterium och förhindra fler katastrofer måste de få tag i Idas mamma Eva, som har försvunnit och efterlämnat märkliga matematiska kalkyler. Spåren går via reliker sänkta i ett träsk på Visingsö, filmstjärnan Charles Bronson, trimaranbåtar, bortglömda guldgruvor och det märkliga Voynichmanuskriptet.

Blodssystrarna är den tredje delen i Michael Mortimers thrillerserie om Ida Nordlunds jakt på sin försvunna mamma och försöket att rädda världen från en ekologisk kollaps.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blodssystrarna
 2. +
 3. Jungfrustenen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jungfrustenen av Michael Mortimer (pocket).

Köp båda 2 för 261 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Mortimer

 • Jungfrustenen

  Michael Mortimer

  1769 gör Linnés lärjunge Daniel Solander ett märkligt fynd på Nya Zeeland: en sten med besynnerliga egenskaper som utmanar hans läromästares syn på naturen, och därför göms undan. Stenen går i fyra bitar och under historiens gång hamnar de i hände...

 • Fossildrottningen

  Michael Mortimer

  Ida och Lasse har lyckats komma in i Ryssland och tar sig vidare till Moskva för att finna Idas mormor Alma. Med sig har de ett fragment av en besynnerlig fossilsten som trotsar alla natur-vetenskapliga förklaringar - Jungfrustenen. Dessutom för d...

Bloggat om Blodssystrarna