De underkända (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 5)
Utgivningsdatum
2015-10-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113067438
De underkända (e-bok)

De underkända E-bok

(30 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-10-08

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En känd dokusåpadeltagare hittas mördad i en övergiven skola, skjuten i huvudet med bultpistol. Han sitter på en stol i ett klassrum, bunden, med ansiktet vänt in mot hörnet och en dumstrut på huvudet. Ett flersidigt frågeformulär sitter fastnitat på ryggen med häftpistol. Testet har med allmänbildning att göra och den mördade har uppenbarligen inte klarat kraven. Det första offret följs av flera, alla samma sorts mediala kändisar, och Riksmord kopplas in. De famlar efter bevis men Sebastian Bergman hittar spår i anonyma insändare i tidningar och chattar. Skribenten raljerar mot bristen på allmänbildning hos den nya generationens förebilder, men uppehåller sig lite för gärna vid morden. Sebastian börjar utmana och inser snabbt att den anonyma vet saker om morden som bara polisen känner till.

I De underkända - HjorthRosefeldts femte bok i den framgångsrika serien om Sebastian Bergman - ställs han och kollegerna från Riksmord inför en komplex och avancerad seriemördare som till slut kommer hota hela teamets existens.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De underkända. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  -, 15 maj 2022

  Spännande.

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 oktober 2015

  Det här är den femte boken i serien om Sebastian Bergman och dom andra i teamet i Riksmord. Jag har läst dom fyra tidigare, och tyckt mycket om dom alla. Här är länkar till mina recensioner av böckerna, i den ordning dom har kommit ut: "Det fördolda", "Lärjungen", "Fjällgraven", och "Den stumma flickan".

  Den här femte och nyaste boken, "De underkända", var precis lika bra som dom tidigare fyra. Jag älskar verkligen personerna i teamet Riksmord. Både Sebastian, Torkel, Billy, Ursula,... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna