De underkända (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 5)
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2015-10-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113067445
De underkända (ljudbok)

De underkända (ljudbok)

(12 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-10-08
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En känd dokusåpadeltagare hittas mördad i en övergiven skola, skjuten i huvudet med bultpistol. Han sitter på en stol i ett klassrum, bunden, med ansiktet vänt in mot hörnet och en dumstrut på huvudet. Ett flersidigt frågeformulär sitter fastnitat på ryggen med häftpistol. Testet har med allmänbildning att göra och den mördade har uppenbarligen inte klarat kraven.

Det första offret följs av flera, alla samma sorts mediala kändisar, och Riksmord kopplas in. De famlar efter bevis men Sebastian Bergman hittar spår i anonyma insändare i tidningar och chattar. Skribenten raljerar mot bristen på allmänbildning hos den nya generationens förebilder, men uppehåller sig lite för gärna vid morden. Sebastian börjar utmana och inser snabbt att den anonyma vet saker om morden som bara polisen känner till.

I De underkända - HjorthRosefeldts femte bok i den framgångsrika serien om Sebastian Bergman - ställs han och kollegerna från Riksmord inför en komplex och avancerad seriemördare som till slut kommer hota hela teamets existens.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om De underkända