De underkända (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 5)
Antal sidor
1
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2015-10-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
127 x 145 x 7 mm
Vikt
52 g
SAB
Hc
ISBN
9789113067452
De underkända (mp3-skiva)

De underkända

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2015-10-23

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En känd dokusåpadeltagare hittas mördad i en övergiven skola, skjuten i huvudet med bultpistol. Han sitter på en stol i ett klassrum, bunden, med ansiktet vänt in mot hörnet och en dumstrut på huvudet. Ett flersidigt frågeformulär sitter fastnitat på ryggen med häftpistol. Testet har med allmänbildning att göra och den mördade har uppenbarligen inte klarat kraven.

Det första offret följs av flera, alla samma sorts mediala kändisar, och Riksmord kopplas in. De famlar efter bevis men Sebastian Bergman hittar spår i anonyma insändare i tidningar och chattar. Skribenten raljerar mot bristen på allmänbildning hos den nya generationens förebilder, men uppehåller sig lite för gärna vid morden. Sebastian börjar utmana och inser snabbt att den anonyma vet saker om morden som bara polisen känner till.

I De underkända - HjorthRosefeldts femte bok i den framgångsrika serien om Sebastian Bergman - ställs han och kollegerna från Riksmord inför en komplex och avancerad seriemördare som till slut kommer hota hela teamets existens.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De underkända. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Extremt spännande!!
    Jimmy Backlund, 19 april 2016

    En oerhört spännande och gastkramande kriminalroman! Redan efter 30 sekunder av ljudboken är man som fängslad vid den!! :) Högsta betyg helt klart!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna