Sött utan vitt socker (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
133
Utgivningsdatum
2015-12-17
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Grimsgård, Jenny (foto)
Dimensioner
250 x 180 x 15 mm
Vikt
450 g
SAB
Qcaam,Qcae
ISBN
9789113069661
Sött utan vitt socker (häftad)

Sött utan vitt socker

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-12-17

Slutsåld

Vi är många som känner oro för det vita, raffinerade sockret. Hälsolarmen duggar tätt och sockret beskrivs som vår värsta fiende. Allt fler söker efter de goda men mer hälsosamma alternativen. Vi vill kunna unna oss det söta med gott samvete.

Emelie Holm är en självlärd dessertkreatör som älskar att experimentera med bakning. När hon upptäckte hur enkelt och gott det var att byta ut sockret mot mer naturliga råvaror förstod hon att det var en perfekt idé för en dessertbok.

"Nu har jag helt slängt ut det vita sockret. När jag väl började testa alternativen såg jag ingen anledning att ha det kvar. Nu använder jag istället honung, lönnsirap, kokossocker, agavesirap och björksocker."

I boken presenteras hälsosamma recept på alltifrån småkakor till tårtor, mousser och parfaiter. Rå choklad, nötter, frukt och bär öppnar upp en hel värld av möjligheter! Istället för "sockerchockar" med högt GI presenterar Emelie spännande recept som rawchokladtårta, spirulinaglass med mynta och kokosmacarons. Och det är inte ens svårt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sött utan vitt socker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härliga recept med fina bilder
  Marie Wahlberg, 13 september 2016

  Jag har testat flera av recepten med gott resultat.

  Recepten känns nyttigare och det är fina bilder i boken.

  Jag kan verkligen rekommendera denna bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emelie Holm

 • Vegomejerier : gör egen mjölk, smör, ost av nötter, kärnor och gryn

  Emelie Holm

  Lär dig att göra dina egna helvegetariska mejeriprodukter och använda dem i din matlagning. Oavsett om du är vegan, känslig för laktos eller bara vill äta hälsosammare för både kropp och miljö får du här ett verktyg för att förnya din matlagning. ...

 • Vegan Dairy

  Emelie Holm

  From fresh plant-based milk to artisanal vegan cheese, from silky yogurts and creams to delicious nutty spreads and dips, join the new food revolution and learn how to make delicious, dairy-free products at home with this fabulous vegan cookbook. ...