En god morgon : härliga frukostar för en bra start (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2016-03-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Gawell, Charlotte (foto)
Dimensioner
235 x 200 x 25 mm
Vikt
686 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113070957

En god morgon : härliga frukostar för en bra start

(21 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-03-18

Slutsåld

För kostrådgivaren Anja Forsnor är frukosten favoritmålet på dagen. I En god morgon visar hon hur man kan börja dagen genom att äta gott, omväxlande och hälsosamt. Oavsett om man vill ta något snabbt på språng eller om man planerar en helgbrunch för vännerna. I sju kapitel presenterar hon godsaker som mandelscones, rawghurt, turbosnabbt nötbröd, shots och smoothies. En god morgon bjuder på oemotståndliga recept som kan göra din dag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En god morgon : härliga frukostar för en bra start. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk bok för dig som söker ny inspiration
  Kakan, 10 juli 2016

  En fantastisk bok för dig som söker ny inspiration om frukostar! Efter ha läst igenom boken bara längtade jag efter att det skulle bli morgon så jag skulle kunna få testa något av alla de fantastiskt inspirerande frukostalternativen! Rekommenderar boken varmt !

 2. Inspirerande utan att vara alltför pretentiös
  Karin Larsson, 20 april 2016

  En inspirerande bok med vackra bilder. Jag kommer att använda den med jämna mellanrum för att få lite inspiration och tips på hur jag kan pigga upp mina frukostar. Man måste inte gå "all in" på mjölk- och mjölfritt för att vilja använda denna bok. Även vi som helst börjar dagen med kaffe och grova mackor kan hitta härliga komplement till detta.

 3. Fantastisk!
  Emelie , 20 april 2016

  Fantastiskt inspirerande bok med galet goda recept! Man vill prova alltihopa! Den gör ingen besviken och en perfekt present till nån man gillar.

 4. En GOD morgon!
  Anki, 30 mars 2016

  Jättefin bok med massor av goda, nyttiga recept och fina bilder. Jag vill äta frukost morgon, middag och kväll nu!

Visa alla 4 recensioner