Grönt! : odla egna grönsaker (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2016-02-26
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Gawell, Charlotte (foto)
Dimensioner
246 x 175 x 18 mm
Vikt
595 g
SAB
Qed
ISBN
9789113072241
Grönt! : odla egna grönsaker (häftad)

Grönt! : odla egna grönsaker

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-02-26
129
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Aldrig tidigare har intresset för att odla egna grönsaker varit så stort. I trädgårdar och på balkonger, i stan och på landet - överallt odlas det som aldrig förr. I den här boken visar Karin Eliasson steg för steg hur man odlar sina egna favoritgrönsaker, både klassiker som morötter och rödbetor och nya spännande sorter. Odlingsglädje, spännande grönsakssorter, ekotänk i stort och smått och roliga tips - följ med trädgårdsmästaren Karin Eliasson ut i köksträdgården och börja odla och skörda.

Ska man plantera sina grönsaker i köksland, pallkragar eller krukor på trappan? När ska man så fröna för bästa resultat och vid vilken temperatur och på vilket avstånd ska plantorna sättas ut? Sakligt och inspirerande beskriver Karin Eliasson charmen med att odla egna grönsaker. Hon ger råd och tips om såväl odling som skörd och förvaring av ett hundratal olika sorter. Grunderna i den ekologiska odlingen med jord och gödsel, grävning, luckring och vattning beskrivs steg för steg med instruktiva och inspirerande bilder, och ofta visar hon hur man kan blanda blommor och grönsaker i färgrika kompositioner som lockar till sig insekter. De livfulla och engagerade texterna varvas med Charlotte Gawells vackra fotografier. Man får genast lust att sätta spaden i jorden och sätta igång!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Grönt! : odla egna grönsaker
 2. +
 3. Grönsaker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grönsaker (inbunden).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grönt! : odla egna grönsaker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra
  L Seger, 22 april 2021

  Lättläst och bra bilder.Kan lätt läsa mig till det jag vill veta.Min nya "bibel".Har gett bort en till min dotter som blivit med koloni och är relativt nybörjare på odling.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Eliasson

 • Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs

  Karin Eliasson

  Astrid Lindgren i det gröna Vad utmärker de platser vi kallar trädgårdar? Är de bara skådeplatser för blommor och blad prydliga rum där vi inte behöver utsättas för den okontrollerade naturen? Inte de här trädgårdarna i alla fall! Trädgårdarna på ...

 • Greens!

  Karin Eliasson, Charlotte Gawell

  Gardening is on the rise as the desire for fresh, delicious homegrown vegetables grows. Growing your own vegetables is an easy hobby for a variety of lifestyles, as it doesnt take a large amount of space to yield nutritious carrots or lettuce. All...