Det som inte dödar oss (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 4)
Antal sidor
504
Utgivningsdatum
2016-06-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
522 g
SAB
Hc
ISBN
9789113073385
Det som inte dödar oss (storpocket)

Det som inte dödar oss

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Storpocket Svenska, 2016-06-08
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat.

Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särskild anledning. Hon tar risker hon vanligtvis är noga med att undvika. Det är inte likt henne.

En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.

Mikael Blomkvist börjar hoppas på det scoop som både han och Millennium behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sin alldeles egen agenda. I Det som inte dödar oss fortsätter berättelsen. Det har blivit dags för deras vägar att korsas. Ännu en gång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det som inte dödar oss
 2. +
 3. Mannen som sökte sin skugga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz (storpocket).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det som inte dödar oss. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härlig spänning i Larssons anda
  Ann, 21 oktober 2016

  Jag sträckläste boken under ett dygn ungefär. Jag imponerades av David Lagercrantz förmåga att så skickligt beskriva karaktärerna från Larssons böcker. Det känns verkligen som en fortsättning - kanske till och med litet bättre! Det är en rasande komplicerad intrig liksom det är rasande spännande. Härligt!

 2. Ytligt!
  Inte glutenfri, 28 juli 2016

  Alltför ytlig beskrivning av personer, miljöer och intriger. Jag blev aldrig gripen. Går inte att säga att detta är en uppföljare till Stiegs tre mästerverk.

 3. Välskriven men ytlig på vissa plan
  Gunnar Valkare, 11 juli 2016

  Lagercrantz skriver mycket bra och har en flödande fantasi. Men man saknar Stieg Larssons målmedvetna samhällsagenda. Lite löjligt blir det också genom att Lagercrantz inte tycks räkna med att det kan finnas läsare som förstår primtalsmekanismerna bättre än han själv. Han har dock gjort en beundransvärd insats och fått god hjälp. Schablonen av den amerikanska administrationsjargongen påminner om Guillou men Lagercrantz är ju bättre.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Det som inte dödar oss