After. För evigt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
After series (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
528
Utgivningsdatum
2016-11-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
Originaltitel
After ever happy
Dimensioner
179 x 110 x 33 mm
Vikt
286 g
SAB
uHce
ISBN
9789113073415
After. För evigt (pocket)

After. För evigt

(42 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-11-21
89
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tessa och Hardin har trots alla motgångar fått det att funka mellan dem. Men kommer deras förhållande ändå att krascha till slut?

De har inte haft det lätt. Men allt som har drabbat dem har gjort deras kärlek och förhållande starkare och starkare. Ytterligare hemligheter kring Hardin leder till att hans fasad börjar spricka. Och när Tessa upplever en förlust tycks de glida ifrån varandra. När allt kommer omkring kanske de är mer lika än vad de någonsin trott. Tessa är inte lika oskyldig som när de först träffades. Hon känner Hardin bättre än någon annan och han behöver henne mer än någonsin. Men ju mer hon lär känna honom och får veta om honom desto mörkare framstår han. Orkar hon kämpa för honom och deras kärlek en gång till?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. After. För evigt
 2. +
 3. After. När vi föll

De som köpt den här boken har ofta också köpt After. När vi föll av Anna Todd (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av After. För evigt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte lika bra som övrig serie
  Féli Bergen, 17 januari 2021

  Helt okej och känns ju obligatoriskt att läsa när man läst övriga böcker i serien.
  Men, den var inte alls lika bra som de andra böckerna i serien. Den passade inte riktigt in och kändes väldigt stressad/på tvingad. Läser ständigt om serien, men skippar majoriteten av den här. Några fåtal kapitel värda att läsas igen.

 2. Helt fantastiskt!!
  Michelle Engman, 17 februari 2019

  Sista boken av en serie på 4 och har sträckläst alla 4 böcker under en vecka. Har inte kunnat sluta! Känner mig helt tom nu och vet inte vad jag ska ta mig till av min fritid nu när jag läst klart Tessas och Hardins historia. Håller med en annan recensent här nere om att bokserien fått alldeles för lite uppmärksamhet. Första filmen kommer i april så efter det lär det explodera! Jag älskade verkligen denna serie som gångar så många genres. Rekommenderar den verkligen!

 3. Bästa bokserien ever!
  Bookish Girl, 10 november 2017

  Alltså det är helt sjukt vad dessa böcker i After serien är fängslande! Jag har varit med om att vissa bokserier bara kommer upp med onödiga händelser för att dra ut på boken men inte denna. Alla händelser i denna bok är absolut nödvändiga och allt hänger liksom ihop! Nästan grät när jag läst klart denna bok eftersom det är den sista och man vill verkligen inte att den ska sluta. Jag hade mycket svårt att gå över till en annan bok efter denna eftersom den hade fångat mitt hjärta! Rekommendera... Läs hela recensionen

 4. Beroendeframkallande

  Fantastisk bokserie! Man dras in i Tessas och Hardins värld och böckerna går knappt att lägga ifrån sig. De blir heller aldrig tråkig läsning då det hela tiden händer något. 5 av 5 stjärnor!

 5. Fabtastisk
  Klara Victoria Björk, 15 mars 2017

  Oroligt bra skriven bok som gör att rn fastnar direkt. Min rekommendation är att läsa alla böcker i serie, ni kan tacka mig sen!

 6. Lätt att fastna i
  Kaffeläsaren, 15 februari 2017

  Sista boken i After-serien slut, så nu är alla böcker om Tessa o Hardin lästa.Fastnade i den av en slump då jag hade brist på läsning, men oj vad jag fastnade, även om jag stör mig en del på språket och att det är mkt upprepningar. Man ville bara läsa klart den för att veta hur det går för dem. Anna skildrar deras kaotiska relation på ett bra sätt. Rekommenderas till ungdomar !

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Anna Todd