Mannen som sökte sin skugga (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 5)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2017-09-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
133 x 131 x 30 mm
Vikt
252 g
SAB
Hc
ISBN
9789113073842
Mannen som sökte sin skugga (cd-bok)

Mannen som sökte sin skugga

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok,  Svenska, 2017-09-07

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Lisbeth Salander avtjänar ett kortare straff på kvinnofängelset Flodberga och gör allt för att hålla sig undan de interna konflikterna mellan fångarna. Det dröjer inte länge förrän Benito, den informelle ledaren, utmanar henne, särskilt sedan Lisbeth försvarat en ung kvinna från Bangladesh som trakasseras i cellen intill.

Lisbeth får besök av Holger Palmgren som fått tag i dokument som kastar nytt ljus över myndigheternas övergrepp i hennes barndom. Hon ber Mikael Blomkvist om hjälp att göra några efterforskningar. Spåren leder dem till en viss Leo Mannheimer, delägare i Alfred Ögrens Fondkommissionär.

Hur hänger en välartad finanskilles bakgrund ihop med Lisbeths? Och hur ska Lisbeth hantera hoten från Benito och hennes gäng som trappas upp alltmer?

I Mannen som sökte sin skugga, den femte boken i Millenniumserien, har David Lagercrantz tvinnat en spännande historia om statliga övergrepp, hedersproblematik och de skuggor från barndomen som fortfarande jagar Lisbeth Salander.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mannen som sökte sin skugga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra men...
  -, 9 oktober 2019

  Läsvärd spänning. Läste den på två dagar. Saknade dock en hel del kring huvudpersonernas persona, själ. Var fanns hjärtat, hjärtslagen. "Kittet" mellan scenerna? Mycket slaktande.

  Men som alltid är David briljant!

 2. Besviken
  Lottamaja, 15 december 2017

  Hej!

  Jag upplever boken som enbart en cliffhanger till ytterligare en bok.
  Trist! Innehållsmässigt en rörig tunn förutsägbar handling.
  Vänligen
  Lottamaja

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Lagercrantz