Barmästarens manual : drinkar & snacks från grunden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2016-09-15
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Gawell, Charlotte (foto)
Dimensioner
245 x 177 x 15 mm
Vikt
479 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789113074139
Barmästarens manual : drinkar & snacks från grunden (häftad)

Barmästarens manual : drinkar & snacks från grunden

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-09-15

Slutsåld

Att blanda egna drinkar är varken krångligt eller tidsödande. Den prisbelönte barmästaren Mathin Lundgren lär oss att göra goda och välbalanserade drinkar från grunden - utan att för den sakens skull försumma gästerna.

I Barmästarens manual berättar Mathin Lundgren om de grundläggande drinkfamiljerna ur vilka de flesta av dagens drinkar härstammar. Utifrån dessa familjer grenar drinkarna ut sig - klassikerna, varianterna och de personliga skapelserna. När du lärt dig principerna för varje familj kan du börja experimentera fritt på egen hand. Dessutom ger han tips om prylar och vad du behöver ha i barskåpet, idéer om is och recept på goda snacks som passar bra till drinkarna.

"Jag har haft nöjet att resa världen över och har druckit drinkar i några av världens bästa barer. Vissa bättre än andra. Det som har varit gemensamt för de bättre är att de som har trollbundit mig mest också är de som har lyckats få mig att känna mig som hemma, vilket är något att ta med sig nästa gång du bjuder hem vänner på en drink. Med bra ingredienser, lite förberedelse och gästfrihet kommer man långt.

För mig handlar drinkar om hantverk precis på samma sätt som matlagning där allt görs från grunden. I den här boken ska jag försöka ge er motivationen och verktygen för att lägga ner det där lilla extra som gör att dina gäster kommer att tala om dina drinkar långt efter det att festen är slut."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barmästarens manual : drinkar & snacks från grunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bok nummer ett i barhyllan
    Ivar, 30 juli 2017

    Okomplicerat, informativt och pedagogiskt. Ett begränsat antal recept som är enkla och bra. Klassiker och egna riktigt bra recept. Sedan vill man ju ha fler böcker, men det här är en eminent början.

Visa alla 1 recensioner