Sov du lilla videung (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Rönning Stilton (del 4)
Utgivningsdatum
2016-08-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
130 x 130 x 25 mm
Vikt
278 g
SAB
Hc
ISBN
9789113074177
Sov du lilla videung (cd-bok)

Sov du lilla videung

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2016-08-11
269
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En natt snubblar den hemlösa Muriel över en gråtande flicka mitt i Stockholms city. Hon heter Folami och har flytt hit på egen hand, som så många andra barn. Muriel tar med henne till sitt tillfälliga hem. Men efter en otäck incident vågar de inte stanna, utan söker hjälp av Tom Stilton, som tidigare varit både polis och uteliggare.

En pojke hittas nedgrävd i Småland med halsen avskuren. Kommissarie Mette Olsäters team med den unga kriminalaren Olivia Rönning tar sig snabbt dit för att utreda mordet. I närheten av fyndplatsen hittar man en kniv med en inskription som tyder på att pojken kan ha fallit offer för en rumänsk kriminell organisation.

Stilton erbjuder sig att hjälpa till med utredningen och skickas tillsammans med Olivia till Bukarest för att ta reda på mer om vem pojken och hans mördare kan vara. När de börjar höra sig för och samla ihop trådarna kommer de en chockerande och dödlig verksamhet på spåren och snart svävar de själva i livsfara.

Sov du lilla videung är den fjärde boken i den hyllade serien om Tom Stilton och Olivia Rönning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sov du lilla videung
 2. +
 3. Svart gryning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svart gryning av Cilla Börjlind, Rolf Börjlind (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sov du lilla videung. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sov du lilla videung...
  Agnes Elisabeth Engström, 10 september 2016

  Sov du lilla videung - boken om flyktingbarns/fattiga barns utsatthet. En gripande berättelse om hur oseriösa krafter tar tillfället i akt att tjäna pengar på barn som bygger sin tillit på vuxenvärlden. Cilla och Rolf Börjlind skildrar barns utsatthet på ett sätt som gör att trovärdigheten stärks. Jag som läsare ställer mig frågan om detta kan vara en sann beskrivning av verkligheten? Ja, så kan det vara där pengar är en viktig maktfaktor. Boken är läsvärd i allra högsta grad, välskriven och sorglig, men ack så tänkvärd....

 2. super

  Ja i n t e blev jag besviken på den fjärde boken serien.det är en klar fördel om man läst dom tre andra för att hänga med.jag har dom som cd böcker o det är bra inläsare.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Sov du lilla videung