After. För evigt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
After series (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2016-06-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
ISBN
9789113074634
After. För evigt (e-bok)

After. För evigt E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tessa och Hardin har trots alla motgångar fått det att funka mellan dem. Men kommer deras förhållande ändå att krascha till slut?

De har inte haft det lätt. Men allt som har drabbat dem har gjort deras kärlek och förhållande starkare och starkare. Ytterligare hemligheter kring Hardin leder till att hans fasad börjar spricka. Och när Tessa upplever en förlust tycks de glida ifrån varandra. När allt kommer omkring kanske de är mer lika än vad de någonsin trott. Tessa är inte lika oskyldig som när de först träffades. Hon känner Hardin bättre än någon annan och han behöver henne mer än någonsin. Men ju mer hon lär känna honom och får veta om honom desto mörkare framstår han. Orkar hon kämpa för honom och deras kärlek en gång till?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av After. För evigt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 5/5
    Sofie, 19 november 2020

    Lite förhastat/slarvigt slut.. Men annars riktigt bra! Dock väger ju resten av boken upp också, så det får nog bli full poäng ändå :) Hade velat ha fler böcker i serien, kanske väntat ett tag och sen gjort en hel bok om senare åren, och inte bara ett par hastiga kapitel.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Todd