Några rader till Svartåns finaste krokodil (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (289.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Juhlin
Utgivningsdatum
2016-09-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113075518
Några rader till Svartåns finaste krokodil (ljudbok)

Några rader till Svartåns finaste krokodil (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-09-12
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Redaktionschefen Nick är degraderad till reporter och gör livet surt för alla på tidningen. Humöret blir bara sämre ju närmare ettårsdagen av sonen Benjis död kommer.

Hemma är han mer tillbakadragen och har flyttat ut ur sovrummet och ner i källaren och umgås med sin fru via Facebook. Ena dottern har flytt till Australien. Den andra försöker han förtvivlat återupprätta sig själv som pappa till utan att lyckas. Men kanske kan Håkan Hellströms musik öppna dörren till både Nicks och dotterns hjärta när de försöker överleva att familjens sexåring inte finns mer?

Det finns en ljusglimt i tillvaron: chefens leende. Hon kallas Krokodilen och han räknar hennes tänder i smyg. Två, fyra, sex, åtta hur stort kan det där underbara leendet egentligen bli? Och är det så smart att röka upp dotterns hasch och trassla till det om han vill få reda på det?

PeKå Englund följer upp framgången med debutromanen Född på en söndag med en rörande och djupt humoristisk roman om att våga ge livet en andra chans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Några rader till Svartåns finaste krokodil. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Krokodilen är en höjdare
    Josskito, 27 september 2016

    Det finns så mycket bra att säga om PeKå Englunds andra roman Några rader till Svartåns finaste krokodil. Det är en oerhört fin berättelse om saknad, hur man tar sig vidare och ger mening åt sitt liv. Läsaren fattar tycke för huvudkaraktären Nick med en gång. Han är besvärlig och i ärlighetens namn skulle nog ingen vilja ha honom som kollega. Men det kantiga går hem. Nick är en stjärna.

    Författaren skildrar relationen mellan huvudkaraktären Nick och hans tonårsdotter på ett trovärdig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pekå Englund

Bloggat om Några rader till Svartåns finaste krokodil