Maestra (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Maestratrilogin (del 1)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2016-06-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113075570
Maestra (ljudbok)

Maestra (ljudbok)

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-06-23

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Judith Rashleigh arbetar som assistent på ett prestigefyllt auktionshus i London. Hon drömmer om att etablera sig i konstvärlden. Men på jobbet behandlas hon som luft. Det gäller att ha rätt bakgrund och kontakter. Hon börjar jobba extra på en bar där män med för mycket pengar vill dricka med unga kvinnor. För att varva ner och koppla av går hon på sexklubbar och har sex med främlingar. När hon äntligen får lite ansvar på jobbet och ska få hålla i en stor auktion visar det sig att de har sysslat med förfalskningar och korruption. Istället för att bli belönad för att göra rätt blir hon förnedrad och får sparken innan hon kan avslöja vad de har hållit på med. I ren desperation går hon med på att åka till Rivieran med en av sina beundrare ifrån baren hon jobbar på. Väl där får ett oskyldigt spratt förödande konsekvenser och Judith tvingas fly för sitt liv.

Ensam och i fara måste Judith skapa sig en ny identitet och ett nytt liv. Hon får förlita sig på sina kunskaper och bluffa sig in bland de rika och berömda. Men hon kan inte släppa fusket som ledde till att hon fick sparken. Kan hon använda det till sin fördel istället?

Maestra är en ny mästerlig thriller som utspelar sig på de mest exklusiva och exotiska platserna i Europa. Med en hjältinna som både skrämmer och lockar. Det är den första delen i en trilogi som är såld världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maestra. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Äckliga gubbar, vad är grejen
    Lovisa Tärnholm, 13 juli 2019

    Började lovande, men författarens fixering vid och ingående beskrivningar av "äckliga gubbar" killed the mood. Kunde inte lyssna klart.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av L S Hilton