Vitt hav (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ingrid Barröy (del 2)
Utgivningsdatum
2016-09-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Staffan Söderblom
ISBN
9789113075808
Vitt hav (e-bok)

Vitt hav E-bok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är 1944, kriget går mot sitt slut. Ingrid återvänder till sin barndomsö i tron att hon är helt ensam. Hon lägger ut nät och rustar inför vintern, går runt över ägorna som när hon var ett litet barn och hoppas att hennes familj snart ska få mötas igen. Hon går mellan husets tomma rum med ett ständigt växande tvivel - var det verkligen klokt att åka tillbaka till ön? Så sker något som förändrar allt. Ett oväntat möte som under några intensiva vinterveckor får Ingrid att se helt annorlunda på sin tillvaro på den vackra men karga ön Barrøya.

Vitt hav är en fristående fortsättning på Roy Jacobsens stora succé De osynliga som kom på svenska 2014. "Det är en oerhört fängslande berättelse, osentimental, poetisk och gripande", skrev till exempel Ingalill Mosander i Aftonbladet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vitt hav. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En mäktig berättelse
    BOF, 13 maj 2022

    En mycket bra bok. Berättad på ett annorlunda sätt. Realismen i beskrivningarna av det dagliga livet känns väldigt riktig. Författaren vet vad han skriver om.

  2. Underbar
    En Bokresa, 23 september 2020

    Älskade De Osynliga och fortsättningen Vitt Hav var som jag hade hoppats på lika bra. Roy Jacobsen skriver på ett sätt att man inte ville lägga boken ifrån sig. Spännande att följa Ingrids kamp på Barröya. Nästa del ligger färdig att läsas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Roy Jacobsen