Salta boken : Vattentäta fakta till hands för fritidsskepparen
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2016-07-11
Upplaga
13
Förlag
Norstedts
Dimensioner
240 x 200 x 5 mm
Vikt
179 g
SAB
Prcda
ISBN
9789113075969
Salta boken : Vattentäta fakta till hands för fritidsskepparen

Salta boken : Vattentäta fakta till hands för fritidsskepparen

(1 röst)
Spiral Svenska, 2016-07-11
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Denna oumbärliga hjälpreda för båtfolk innehåller snabbfakta om det mesta när skepparen behöver friska upp minnet. Perfekt att alltid ha till hands i sittbrunnen eller vid styrpulpeten!

Sjömärken och navigering, fartygsljus och signaler, ankring och förtöjning, sjösjuka och första hjälpen... Salta Boken är en båtlivets klassiker som utkom i sin första upplaga redan 1968. Boken har aktualiserats elva gånger under årens lopp i takt med bland annat ändringar i utprickning och sjökortens utformning. Boken fångar upp både båtmaterialets och de elektroniska navigationshjälpmedlens snabba utveckling under senare år.

Den innehåller allt fritidsskepparen behöver kunna för att säkert framföra sin båt, både vad gäller navigering och praktiskt sjömanskap - mer än nog för att klara Kustskepparintyget - allt på bara 24 sidor. Materialet är överskådligt, koncentrerat och lättbegripligt presenterat i samspelande texter och pedagogiska färgillustrationer. Salta boken är tryckt på fukttålig, laminerad kartong, och fakta finns omedelbart till hands där de bäst behövs - ute i sittbrunnen!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Salta boken : Vattentäta fakta till hands för fritidsskepparen
  2. +
  3. Fritidsskepparen : navigation och sjömanskap för Förar- och Kustskepparintyget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fritidsskepparen : navigation och sjömanskap fö... av Sten Ramberg, Bengt Utterström (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Salta boken : Vattentäta fakta till hands...