The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2019-12-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
233 x 160 x 27 mm
Vikt
556 g
SAB
Lz Persson, Stefan
ISBN
9789113076577
The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person (inbunden)

The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-12-04
228
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Stefan Persson är en av världens rikaste människor. Han har satt sin prägel på hela modeindustrin. Han kan påverka politiska beslut. Han styr ännu företaget bakom kulisserna. Och han vill fortsätta vara hemlig.

Många har frågat sig hur ett företag från lilla Västerås kunde bli ett fenomen i hela modevärlden. Så hur gick det till när H&M genom en gigantisk reklambudget och supermodeller, världsartister och stjärndesigners lyckades bli ett av världens starkaste varumärken och själva sinnebilden för fast fashion? Vilka var det som skapade succén?

Som med varje framgångssaga så finns också kritiska röster. Det handlar om anklagelser om sexistisk reklam och utnyttjande av unga underbetalda sömmerskor. Det handlar om en företagskultur som i vissa avseenden anklagats för att vara rent sekteristisk. Det handlar om en ägarfamilj som prioriterar höga vinstutdelningar till aktieägarna.

Mannen som gång på gång övertrumfar kritikerna heter Stefan Persson. Han som med viss tvekan axlade ledarrollen. Med unika vittnesmål från anställda och interna dokument får vi här en tydligare bild av hur det gick till när han skapade ett av Sveriges största företag genom tiderna och hur han ska ta H&M in i framtiden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person
 2. +
 3. The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i v... av Erik Palm, Jonas Alsgren (pocket).

Köp båda 2 för 297 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En riktig ögonöppnare.
  Niemho, 9 februari 2020

  Oavsett hur den mottas av strömmen så bör man läsa den.
  Det känns som att boken är ett viktigt dokument i nutidens förhållningssätt till snabba cash och slit-och-släng kulturen.

  Erik och Jonas påvisar verkligen hur viktigt det är med oberoende granskning av stora företag som hanterar ekonomier större än många länders BNP.

  Verkligen en ögonöppnare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Caremaskandalen : riskkapitalets fantastiska resa i äldrevården

  Erik Palm

  I det tysta har nya aktörer smugit sig in i Sveriges välfärdssystem. Carema, Aleris, Attendo Care. Hösten 2011 skakas Sverige av avslöjanden från Caremas äldreboenden. Barbro hittar sin döende mamma täckt i sin egen avföring, med ett obehandlat li...