Beautyfood : 85 recept för skönhet inifrån (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2017-05-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
667 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789113076706
Beautyfood : 85 recept för skönhet inifrån (inbunden)

Beautyfood : 85 recept för skönhet inifrån

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-05-09

Slutsåld

Går det att äta sig snyggare? Finns nyckeln till strålande hy, starkare naglar och glansigare hår på tallriken? Kan vi, med helt vanliga råvaror, montera upp en stoppskylt mot rynkor, plitor och grånande hår? Ja! enligt skönhets- och hälsoredaktören Maria Ahlgren. I en modern, effektiv skönhetsrutin är kastrullen lika viktig som krämburken.

I boken Beautyfood guidar Maria Ahlgren oss mellan de magiska råvarorna och vad de kan göra för vårt utseende, med över 80 oemotståndliga färgsprakande recept. Bland annat bjuder hon på varma och kalla bowls, grönhet som ger skönhet, ljuvliga desserter och såväl festliga Friday facefoods (inklusive beautyproofade cocktails) som Beautybrunch för att börja helgen på bästa sätt. Här hittas också en matig Beautypedia som berättar precis vad alla dessa skönhetsboostande råvaror gör för hud, naglar och hår, och varför de bör finnas i varje lysterjägares skafferi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Beautyfood : 85 recept för skönhet inifrån. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven och intressant
    Rebecka R , 1 augusti 2021

    Härliga recept blandat med vetenskap är en fullträff. Superintressant och väldigt intelligent skrivet. Kul med denna nya typ av vinkling på kopplingen mellan mat, inre hälsa och det yttre.

  2. Underbar bok
    Bokmalen, 20 september 2017

    Välskriven bok med många bra recept med vanliga ingredienser. Har prövat flera goda juicer och det blir extra kul när man förstår vad olika ingredienser gör för en

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria Ahlgren