Tripprapporter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (112.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tone Schunnesson
Utgivningsdatum
2016-11-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113077499
Tripprapporter (ljudbok)

Tripprapporter Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-11-02

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Jag är hel. Jag är en perfekt maskin, Gud har rört vid mig och sett mig i min olycka och sagt åt mig att leva som jag gör för att jag är hans perfekta dotter. Jag rör mig genom livet med min ensamhet och min övergivenhet och jag är stolt och stor, oövervinnlig, inget i livet kan bli fel för jag är perfekt. Jag är så vacker, jag är så vacker. Jag är ensam. Jag är ful, jag är så vidrig."

Hon lever hela tiden på gränsen, utnyttjar andra och låter sig utnyttjas. Ständigt på jakt efter att komma undan folk hon är skyldig pengar försöker hon värja sig mot minnenas sentimentalitet genom att inte sluta dricka. Men ibland nyktrar hon till och tänker att det ändå finns någon som kan rädda henne. Kanske någon av dem hon trots allt älskar eller har älskat? Fast går det att bli räddad när man flytt till Bangkok och aldrig vill återvända hem? Går det att bli räddad om man själv inte vet om man vill det?

Tone Schunnessons debutroman Tripprapporter är en kompromisslös och poetisk resa in i en ung kvinnas mentala tillstånd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tripprapporter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Flodvåg av ord
    -, 22 december 2022

    Jag tycker om känslan av att man blir översköljd av författarjagets ordsprutande. Det finns en rytmik i språket, som när man kommer in i det, påminner mig om spoken word.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tone Schunnesson