Den som går på tigerstigar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (383.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Håkan Julander
Utgivningsdatum
2017-05-29
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113077574
Den som går på tigerstigar (ljudbok)

Den som går på tigerstigar (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-05-29
123
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det har blivit dags för Sofia och Janne att återvända till Dhaka efter semestern i Sverige. Ett terrorattentat har under sommaren inträffat på ett av de ställen familjen brukar besöka och de kommer tillbaka till en förändrad och chockad stad.

Sofia hoppas ändå att hennes arbete för jämställdhet och mänskliga rättigheter ska få fart, och lämnar lättad barnen och vardagen till en allt mer uttråkad Janne. Inte förrän hon blir fast med en amerikansk kollega, Collin, i det tigertäta träsket Sunderbans inser hon att är i fara både politiskt och privat.

Mina har flyttat hem till byn och fått en baby, och i hennes rum på Janne och Sofias garagetak flyttar dansarna Dipita och Pinky in. Deras nattliga uppdrag på den närliggande militärförläggningen undgår helt svenskarna. När en container med tortyrutrustning dyker upp på fel plats är det dock Pinky som vet vilka val Sofia måste göra.

Precis som den framgångsrika debutromanenInnan floden tar ossär Helena Thorfinns uppföljareDen som går på tigerstigaren tät väv där privatmoral och globala åtaganden inte alltid går hand i hand.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Thorfinn

Bloggat om Den som går på tigerstigar