De kommer att drunkna i sina mödrars tårar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-02-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113079639
De kommer att drunkna i sina mödrars tårar (e-bok)

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-02-22
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En vinterkväll kliver tre individer som svär trohet till den sönderfallande terrorstaten Daesh in i en bokhandel. En kontroversiell konstnärs framträdande avbryts av ett pistolskott, panik utbryter och samtliga i lokalen tas som gisslan. Men en av de tre angriparna, en ung kvinna som har som uppgift att filma våldet, bär på en hemlighet som kan ändra allt. Under attacken vänder hon sig till en av de andra och viskar: Allt är fel. Vi borde inte vara här. Vi borde sticka.

Två år senare besöker en författare kvinnan på en rättspsykiatrisk klinik. Hon har läst hans böcker och ger honom en bunt papper, där hon har skrivit ner en sällsam berättelse.

Hon menar att hon kommer från framtiden.

Johannes Anyurus nya roman De kommer att drunkna i sina mödrars tårar handlar om hopp och hopplöshet i dagens Europa, om vänskap och svek, och om terrorns och fascismens teater.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De kommer att drunkna i sina mödrars tårar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Helt klart läsvärd
    Lisa, 26 januari 2018

    Två personer berättar, för det mesta, i den här boken. Deras berättelser går in i varandra och gör ofta läsaren förvirrad. Men det gör inget.

    Språket är vackert och jag har svårt att lägga ifrån mig boken. De kommer att drunkna i sina mödrars tårar är en tankeväckande bladvändare. Om en vecka ska jag få diskutera den med några andra som också läst den, det ska bli väldigt spännande. Det finns så mycket här att prata om. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johannes Anyuru