Det förlorade barnet. Bok 4 Medelålder och åldrande (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (476.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Neapelkvartetten (del 4)
Inläsare
Odile Nunes
Utgivningsdatum
2017-06-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Johanna Hedenberg
ISBN
9789113080055
Det förlorade barnet. Bok 4 Medelålder och åldrande (ljudbok)

Det förlorade barnet. Bok 4 Medelålder och åldrande Ljudbok

(28 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-06-14

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I slutet av 70-talet har Elena hunnit ge ut flera kritikerrosade böcker men är djupt olycklig i sitt äktenskap med Pietro. Hon har istället inlett ett förhållande med sin ungdomskärlek Nino och väljer att flytta tillbaka Neapel med sina båda döttrar för att komma närmare honom. Samtidigt tvekar hon att återuppta kontakten med Lila, som aldrig fjärmat sig från deras gemensamma ursprung, men numera är framgångsrik egenföretagare i databranschen och har en stark ställning i kvarteret. Lila hjälper många av deras gemensamma barndomsvänner ekonomiskt och har nästan ersatt bröderna Solara som kvarterets välgörare. Elenas och Lilas vänskap blir trots allt mer jämbördig nu när de är vuxna och de bor ett tag också grannar och hjälper varandra med skötseln av barnen. Men lugnet och stabiliteten är bedräglig och än en gång tar deras båda liv dramatiska vändningar vilket leder läsaren tillbaka till inledningen på detta romanepos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det förlorade barnet. Bok 4 Medelålder och åldrande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Medryckande
    -, 13 maj 2020

    Fantastiskt bra skrivet. Medryckande berättelse där man känner att man helt plötsligt finns med bland de personer som det berättas om. Underbart!!!

  2. Bra och passande uppläsare
    Leena, 28 juli 2017

    Det har redan skrivits mycket om denna bokserie om fyra som tillsammans är en stor läsupplevelse. Jag vill ge högsta betyg till uppläsaren Odile Nunez som på ett påtagligt sätt höjer nivån av läsupplevelsen till ren njutning. Hennes kärva, lågintensiva röstklang som på ett odramatiskt och "rakt-på-vis" blir något som är lätt att följa. Aldrig står röst, tonfall eller satsmelodi i kontrast till min egen bild och läsupplevelse. En uppläsare jag gärna lyssnar mer på. Bra där!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elena Ferrante