Det förlorade barnet. Bok 4 Medelålder och åldrande (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (510.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Neapelkvartetten (del 4)
Inläsare
Odile Nunes
Utgivningsdatum
2017-06-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Johanna Hedenberg
ISBN
9789113080055

Det förlorade barnet. Bok 4 Medelålder och åldrande Ljudbok

(31 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-06-14

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I den fjärde och avslutande delen i Neapelkvartetten flyttar den numera etablerade romanförfattaren Elena Greco tillbaka till Neapel för att kunna komma närmare sin älskare Nino Sarratore. Hon tvekar att ta upp kontakten med Lila, som numera är framgångsrik egenföretagare i databranschen, eftersom hon är rädd för att Lila ska ta över hennes liv. Men de träffas igen när de blir grannar för ett tag och hjälper varandra med barnen. Deras vänskap blir mer jämbördig i vuxen ålder, men än en gång tar båda deras liv dramatiska vändningar och allt kullkastas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det förlorade barnet. Bok 4 Medelålder och åldrande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Medryckande
    -, 13 maj 2020

    Fantastiskt bra skrivet. Medryckande berättelse där man känner att man helt plötsligt finns med bland de personer som det berättas om. Underbart!!!

  2. Bra och passande uppläsare
    Leena, 28 juli 2017

    Det har redan skrivits mycket om denna bokserie om fyra som tillsammans är en stor läsupplevelse. Jag vill ge högsta betyg till uppläsaren Odile Nunez som på ett påtagligt sätt höjer nivån av läsupplevelsen till ren njutning. Hennes kärva, lågintensiva röstklang som på ett odramatiskt och "rakt-på-vis" blir något som är lätt att följa. Aldrig står röst, tonfall eller satsmelodi i kontrast till min egen bild och läsupplevelse. En uppläsare jag gärna lyssnar mer på. Bra där!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elena Ferrante