Flytten till Cornwall (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cornwall (del 1)
Utgivningsdatum
2017-05-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Örjan Sjögren
ISBN
9789113080123

Flytten till Cornwall E-bok

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-05-08

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
38-åriga konstnären Maddie Hollis blir änka samtidigt som hon ärver ett hus i Cornwall efter en kvinna hon inte känner. I alla fall tror Maddie inte det. Hon beslutar sig för att ta vara på arvet och bryter upp från London i förhoppning om att flytten till Cornwall ska ge henne och hennes tonåriga styvdotter Hannah en ny start i livet.

Trevenen, som huset heter, är en otrolig vacker men förfallen byggnad med urgamla anor som är i stort behov av renovering. Problemet är bara att Maddie inte har några pengar, eftersom hon inte kunnat måla under lång tid då hon vårdat sin man i hemmet. Medan Hannah bara gör livet surt för dem båda och drömmer om att få flytta tillbaka till London så fort som möjligt, börjar Maddie intressera sig för Trevenen. Hon hittar foton och ett gammalt släktträd och hon upptäcker generationer av tidigare husägare, kvinnor som hon känner sig besläktad med.

Har husets tidigare ägarinna, Daphne Peventon någon anknytning till Maddies eget liv?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Flytten till Cornwall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förlust
  -, 20 april 2021

  Intressant och mycket givande bok

 2. Urdåligt gjord e-bok!
  Kim M. Kimselius, 14 april 2018

  Den här boken ville jag läsa för att omslaget lockade mig. Jag läste inte vad boken handlade om, utan utgick helt och hållet från omslaget.

  Flytten till Cornwall läste jag som e-bok och det blev en besvikelse. Jag tror inte att pappersboken är uppbyggd på samma sätt. Men i e-boken gick personerna in i varandra. Inga blankrader när det var en ny persons tankar, eller när det hade förflutit en viss tid. Inte ens en ny rad, utan när Maddie tänkte på en sak, kom Hannas tankar i nästa men... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Liz Fenwick