Aftonland (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
My Holmsten
Utgivningsdatum
2016-12-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113080581

Aftonland Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-12-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Karolina är professor vid Stockholms universitet, navigerar sig fram i den akademiska världen och lever ensam efter uppbrottet från en lång relation. När hon ska börja handleda en ny doktorand slås hon av hans självförtroende. Han säger sig ha funnit ny information som förändrar historieskrivningen av svensk bildkonst tack vare upptäckten av en kvinnlig konstnär verksam runt förra sekelskiftet. Karolina finner sig snart indragen i ett spel med flera oväntade bottnar, både känslomässigt och professionellt.

Aftonland är en idéroman om kärlek, konst och ensamhet. Karolina rör sig i intellektuella kretsar men hela tiden finns där det rent mänskligt närvarande det sexuella, det pulserande, livskonkurrensen, ledan och sveken, konsekvensernas rädsla och lockelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Aftonland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk roman!
    -, 26 januari 2023

    Bohman övertygar igen!

  2. En samtida bildningsroman
    -, 24 januari 2019

    En väskriven och engagerande roman om ensamhet, konsten, klass och sexualitet. En berättelse som inte stryker medhårs, som tar spjärn mot samtiden, för att därifrån sträcka sig ut och förmedla något större. Det handlar om vår tid men det handlar också om var vi varit och vart vi är på väg. Detta är en upplysande roman som inte skyggar från att gå på tvärs - som går mot strömmen - och som i mitt tycke är lika delar civilisationskritik som skönlitteratur.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Therese Bohman