Minnets labyrint (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Thomas Lynley och Barbara Havers (del 11)
Utgivningsdatum
2017-06-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ulla Danielsson
ISBN
9789113080918
Minnets labyrint (e-bok)

Minnets labyrint (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-06-15
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Gideon Davies, en gång ett musikaliskt underbarn, numera 28-årig violinvirtuos, får ett sammanbrott under en konsert. Han kan inte längre spela. Under sitt sökande efter hjälp gör han allt mer fasansfulla upptäckter.

Familjen han vuxit upp i har offrat allt för att han skall få den utbildning han behöver, men man har också undanhållit honom sanningen - sanningen om hans föräldrar och syskon och den verkliga orsaken till varför modern övergav hemmet. Gideon söker sig allt längre tillbaka i tiden för att upptäcka vad som hänt och vem han är. Han litar blint på att modern skall berätta allt för honom när han hittar henne. Men innan de hinner träffas blir hon överkörd och omkommer i en smitningsolycka, som så småningom visar sig vara överlagt mord.

För att klara upp mordet kallas Thomas Lynley in tillsammans med Barbara Havers och Winston Nkata. Nu nystas märkliga förbindelser upp bakåt i tiden - trådarna leder bland annat till ett tjugo år gammalt mord. När så ytterligare två mord inträffar skruvas intrigen åt ännu ett varv. Finns det ännu mera i det förflutnas dunkel som måste fram?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Minnets labyrint