Ingenbarnsland (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (331.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Eija Hetekivi Olsson
Utgivningsdatum
2017-05-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113081663
Ingenbarnsland (ljudbok)

Ingenbarnsland Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-05-18

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Miira är inte som de andra tjejerna i klassen. Hon väljer särskild matte när de andra tar allmän. Hon vill bli statsminister eller hjärnkirurg och inte trappstädare när hon blir stor. Miira väjer aldrig för konflikter utan slåss för det hon tror på. Möt henne och de andra barnen som växer upp i Ingenbarnsland.Hon bankade skiten ur honom. Satt gränsle över hans rygg och skrek: "SAATANAN SIKA", djävulens svin. Hennes armar roterade som små propellrar och piskade mot hans rakade skalle så att fläsket därunder korvade sig. Ilskan inom henne kom ut i kaskader och flätorna flaxade vilt omkring och i vägen.
...
Skoldagen var slut. De andra i klassen stod strösslade här och där. De glodde och gapade, som gäddorna pappa dängde ihjäl med kniven om somrarna. Till och med Jaana stod där och glodde, trots att Lasse tidigare hade sprattlat omkring med handen och kört in den i Jaanas skrev. Jaana hade fnittrat och känt sig fin. En tjej skulle fnittra och känna sig fin om en kille ville pilla. Hur, var och när han själv ville. En tjej skulle också fnittra och känna sig fin om en fröken eller en förälder sa som de sa varje gång när en kille ville pilla. Han tycker om dig eller han är bara kär. Låt honom hålla på så kanske han tröttnar. Ge honom en puss. Då slutar han.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingenbarnsland. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. För arg för motsats
    Molingela, 22 augusti 2019

    Man vill veta vad som händer men man blir inte speciellt glad. Som lärare skäms jag över skolan och Fiklasserna var ingen bra idé. Men tillslut blev jag trött på svordomar och att hon beskrev sin ilska som berättigad hela tiden. Att hon så totalt ger sig hän åt sin vrede.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eija Hetekivi Olsson