Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2018-01-25
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Mari Höglund
Originaltitel
Hvordan fatte matte: Løsningen er enklere enn du tror
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Dimensioner
247 x 180 x 25 mm
Vikt
945 g
SAB
Ta
ISBN
9789113082257
Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror (inbunden)

Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror

(2 röster)
Inbunden, Svenska, 2018-01-25
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Många kan nog känna igen sig i den förtvivlan man som förälder känner när man försöker hjälpa ett barn som sliter med matteläxorna. Nu kommer den norska succéboken på svenska, boken som visar att lösningen på matteproblemet är enklare än du tror!

Hur ditt barn fattar matte visar hur ditt barn kan besegra begreppen inom matematikens värld. Det är en revolutionerande bok som sticker hål på myten att det är genom att memorera som man lär sig matte. Genom att istället fokusera på matematikens grundläggande principer skapas en solid grund som barnet kan bygga vidare på. Steg för steg lotsas du och barnet genom de matematiska begreppen som tal och talförståelse, ental, tiotal, de fyra grundläggande räknesätten, bråk, decimaler, procent och promille, mätning och klockan, geometri, algebra och funktioner.

Boken går pedagogiskt och grundligt igenom hur man bemöter inlärningsproblem och visar enkelt och lättfattligt hur man löser problemen på det effektivaste sättet. Du som förälder behöver inte vara ett proffs på matte för att kunna stötta ditt barn. Boken är lätt att förstå och använda, skriven på ett lättfattligt språk med enkla förklaringar till varje moment. Den tar också upp möjliga orsaker till inlärningssvårigheter.

Att bli bra på matte är något som många barn önskar, de vet bara inte hur de ska göra. Genom att få grundförståelsen ger du barnet chansen att på riktigt förstå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror
  2. +
  3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hur ditt barn fattar matte : lösningen är...

Bokvideo