Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2018-01-25
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Mari Höglund
Originaltitel
Hvordan fatte matte: Løsningen er enklere enn du tror
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Dimensioner
247 x 180 x 25 mm
Vikt
945 g
SAB
Ta
ISBN
9789113082257
Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror (inbunden)

Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-01-25
228
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Många kan nog känna igen sig i den förtvivlan man som förälder känner när man försöker hjälpa ett barn som sliter med matteläxorna. Nu kommer den norska succéboken på svenska, boken som visar att lösningen på matteproblemet är enklare än du tror!

Hur ditt barn fattar matte visar hur ditt barn kan besegra begreppen inom matematikens värld. Det är en revolutionerande bok som sticker hål på myten att det är genom att memorera som man lär sig matte. Genom att istället fokusera på matematikens grundläggande principer skapas en solid grund som barnet kan bygga vidare på. Steg för steg lotsas du och barnet genom de matematiska begreppen som tal och talförståelse, ental, tiotal, de fyra grundläggande räknesätten, bråk, decimaler, procent och promille, mätning och klockan, geometri, algebra och funktioner.

Boken går pedagogiskt och grundligt igenom hur man bemöter inlärningsproblem och visar enkelt och lättfattligt hur man löser problemen på det effektivaste sättet. Du som förälder behöver inte vara ett proffs på matte för att kunna stötta ditt barn. Boken är lätt att förstå och använda, skriven på ett lättfattligt språk med enkla förklaringar till varje moment. Den tar också upp möjliga orsaker till inlärningssvårigheter.

Att bli bra på matte är något som många barn önskar, de vet bara inte hur de ska göra. Genom att få grundförståelsen ger du barnet chansen att på riktigt förstå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror
 2. +
 3. Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskolan och gymnasiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskola... av Carol Vorderman (häftad).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hur ditt barn fattar matte : lösningen är enklare än du tror. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Recension av boken Hur ditt barn fattar matte.
  Brian Berglund, 4 december 2020

  En mycket pedagogisk bok som tydligt visar på vikten av att förstå begreppsgrunderna i matematik. Bra med tydlig teori och praktiska övningar.

 2. Skapar förståelse
  Zaxa, 14 mars 2018

  Lätt läst och tydligt budskap.

  En bok för dem som önskar finna orsaken till varför sitt barn ev. inte har fångat matematiken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Jeder kann Mathe lernen

  Anne Lene Johnsen, Elin Natås

  Jedes Kind kann Mathe lernen, es mangelt aber bei überraschend vielen an den grundsätzlichen Denk-Konzepten, mit deren Hilfe wir die Welt begreifen, strukturiertes Denken lernen und ein Verständnis für Mathematik entwickeln können. Eltern bekommen...

 • Ymmärrä matematiikkaa

  Anne Lene Johnsen, Elin Natås

  Norjalaisten pedagogien kirjoittama Ymmärrä matematiikkaa tarjoaa ratkaisun, joka on helpompi kuin uskoisikaan. Kirja osoittaa, missä ja miksi koululaisilla on eniten haasteita matematiikan opiskelussa sekä näyttää, miten ne ratkaistaan tehokkaimm...

Bokvideo