Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-19
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113084473
Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt (e-bok)

Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-03-19

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sportjournalisten Robert Laul levde ett dubbelliv. När något hände inom svensk eller internationell fotboll var han på plats för att rapportera. Robert träffade stjärnor som Ronaldo, Neymar och Zinedine Zidane, han följde Zlatan Ibrahimovic och Lars Lagerbäck.

På nätterna drack han sig så berusad att han inte mindes vad som hände. Missbruket smygfilmades, och en våldsbejakande fotbollsfirma publicerade klippen på nätet. Roberts arbetsgivare Aftonbladet tvingades agera.

Efter ett drygt års nykterhet började Robert skriva den här boken. Där beskrivs hur beroenden och psykiska sjukdomar har vandrat genom generationer i hans släkt. När börjar ett missbruk, och när slutar det?

Det handlar om ögonblicket då Robert Laul blev alkoholist, och hur han övertygade sig att dricka vidare trots att konsekvenserna blev värre och värre. Ända tills han slog i botten, och stod vid vändpunkten. Skulle han sluta leva eller börja leva?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Usch
  Inte Laul, 30 juli 2018

  En bok som uppvisar en förvirrad författares försök att tvätta sin smutsiga byk. Boken genomsyras av en vilja att skylla på andra samt en än mer förvirrad tes om att resten är alkoholens fel. Inte ett egentligt ord av ånger för de människor som författaren behandlat illa både före, i och efter bokens lansering.
  Hur i h-e kan författaren ges tillträde till morgonsoffor där han skall försöka vinna sympatier hos hederligt folk? Usch, tvi och fy.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 juli 2018

  Biografier är ju nästan alltid läsvärda. Och denna bok var inget undantag. Och då den är skriven av en journalist, så var den även välskriven.

  Boken är även mycket utlämnande och intressant. Och jag kan varmt rekommendera den.

Visa alla 2 recensioner