Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (167.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Robert Laul
Utgivningsdatum
2018-03-19
Upplaga
3
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113085258
Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt (ljudbok)

Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-19

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sportjournalisten Robert Laul levde ett dubbelliv. När något hände inom svensk eller internationell fotboll var han på plats för att rapportera. Robert träffade stjärnor som Ronaldo, Neymar och Zinedine Zidane, han följde Zlatan Ibrahimovic och Lars Lagerbäck.

På nätterna drack han sig så berusad att han inte mindes vad som hände. Missbruket smygfilmades, och en våldsbejakande fotbollsfirma publicerade klippen på nätet. Roberts arbetsgivare Aftonbladet tvingades agera.

Efter ett drygt års nykterhet började Robert skriva den här boken. Där beskrivs hur beroenden och psykiska sjukdomar har vandrat genom generationer i hans släkt. När börjar ett missbruk, och när slutar det?

Det handlar om ögonblicket då Robert Laul blev alkoholist, och hur han övertygade sig att dricka vidare trots att konsekvenserna blev värre och värre. Ända tills han slog i botten, och stod vid vändpunkten. Skulle han sluta leva eller börja leva?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alkisbarn : fotboll, fylla och fajt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bok som kan göra skillnad
    Petra, 30 april 2018

    Lauls berättelse är stark, och kapitlen kring hans barndom och föräldrarnas svek gör ont att läsa. Jag tyckte att det var lärorikt att få en förståelse om vad som händer i en alkoholists huvud när drogens betydelse växer till att bli viktigare än allt annat. Beskrivningen om hur han lyckas ta sig ur träsket är intressant, och något jag hoppas kan inspirera andra.
    Att läsa in texten till ljudbok är inte författarens starka sida men efter ett tag accepterar man kan icke särskilt levande int... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner