Finna sig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (126.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Agnes Lidbeck
Utgivningsdatum
2017-11-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113085296
Finna sig (ljudbok)

Finna sig Ljudbok

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-22

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Anna blir mamma förändras relationen till hennes äkta man och hennes uppfattning av sig själv, sin kropp, sitt värde, sin funktion dramatiskt. Men trots konflikterna det leder till stannar hon kvar hos sin man.

Men med tiden söker hon bekräftelse i en relation med en äldre man, Ivan, en framstående konstnär som är van att få som han vill. Men så drabbas Ivan av en sjukdom, och det faller då på Anna att vårda honom den sista tiden fram till hans död.

I alla dessa skeenden är Anna klaustrofobiskt låst i sina roller och ser ingen utväg, utan styrs snarast av en sträng självpåtagen disciplin och en jakt på yttre bekräftelse. Något som i stunder kan kännas befriande, paradoxalt nog.

Minst lika mycket som en berättelse om Anna ärFinna sigen skarpt resonerande undersökning av kvinnoroller som är ständigt omdebatterade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Finna sig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ingenting för mig 70+
    Nille, 27 september 2019

    Jag vet inte det verkar som att det aldrig kommer frammåt vart skall det komma någonstans efter alla upprepningar hade hoppats på något bättre efter TV framträdandet.

  2. Olika former av det som kallas Kärlek
    Margarita , 27 mars 2018

    Intressant relationsbeskrivning utifrån en kvinnas perspektiv. Beskriver tankar som många av oss nog har men aldrig delar. Speciellt grepp språkligt. Författarinnans sätt att läsa sin bok gör den verkligen rätta.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Agnes Lidbeck